AirCut

AirCut este o masina compacta destinata taierii conductelor si a foilor metalice pentru industria HVAC si industria alimentara. Constructia sa usoara cu sistem integrat de evacuare a fumului reflecta pe deplin cerintele de taiere a foilor subtiri.

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP !

Descrierea produsului

AirCut este o masina compacta destinata taierii conductelor si a foilor metalice pentru industria HVAC si industria alimentara. Constructia sa usoara cu sistem integrat de evacuare a fumului reflecta pe deplin cerintele de taiere a foilor subtiri. Deoarece masina poate fi echipata atat cu controlul tensiunii arcului, cat si cu un controler de placa, aceasta garanteaza o functionare foarte eficienta, asigurand debitarea materialelor de la o grosime de 0,5 mm pana la 12 mm, din otel moale, otel inoxidabil sau aluminiu.

Standarde ridicate de mediu, siguranta si poluare redusa

Conexiunea la retea a controlului CNC cu programare direct de pe masina. AirCut este prevazuta cu un sistem de curatare a materialului abraziv si aparatori pentru protectia componentelor mecanice, rezistente la oxidare.

Conducere prin servomotoare digitale

Atat longitudinal (axa X) cat si transversal (axa Y) miscarea este condusa de servomotoare digitale (AC drives) echipate cu senzori incrementali de pozitionare. Miscarea de rotatie se transforma in miscare liniara printr-o curea dintata rezistenta la uzura, cutie de viteza si pinioane fara jocuri. Portalul este condus pe ambele parti cu cremaliere si pinioane elicoidale care elimina jocurile la schimbarea sensului.

AirCut
Aplicatii:Precizie inalta pentru taiera tuturor materialelor
Lungimea de lucru:3000 mm
Latimea de lucru:1500 mm
Grosime de taiere cu plasma a materialelor

Grosime de taiere cu jet de apa

12mm

nu se aplica

Nr.maxim de statii de actionare1
Taiere inclinata (bevel)

Taierea tevilor

Forare si filetare

nu

nu

nu

Unitati motoare:Fara service, controlate prin servo procesor
Repetabilitate bidirectionala [mm/1 m]:0,05 mm
Viteza de pozitionare:34 m/min

Doriți detalii/informații/o cotație?

Documente

Documente tehnice

Afișez singurul rezultat