EWM

EWM este unul dintre liderii pietei globale in domeniul tehnologiei sudarii iar telul lor este sa fie primii si cei mai buni in toate activitatile legate de tehnologie, calitate si beneficii pentru clienti. Sudura perfecta are nevoie de mult mai mult decat un echpament si cateva accesorii de sudare! In ultimii 60 de ani, EWM AG s-a angajat nu numai in producerea echipamentelor de sudare si a accesoriilor necesare, ci si intr-o mai mare masura in cercetarea si dezvoltarea proceselor si componentelor inovatoare de sudura. Aceste evoluții includ, de asemenea, mai multe procese de sudare EWM, cum ar fi ForceArc/ ForceArc puls, ColdArc/ColdArc puls, RootArc/RootArc puls sau WiredArc.

Componente si materiale de cea mai inalta calitate.

Produsele EWM utilizeaza carcase robuste, racire puternica si, in general , componente supradimensionate care sunt intotdeauna operate sub limitele lor operationale, rezultand surse cu o durata de viata lunga si rezerve de putere ridicate.

Software-ul de management al calitatii EWM Xnet poate conecta toate sursele de sudura, in retea si sa primeasca toti parametrii de sudare in timp real in timpul procesului de sudare.

Afișez 1 - 20 din 91 de rezultate

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0