Brat de aspirare Original

Bratul de aspirare Original reprezinta solutia potrivita pentru extracția fumului de sudură, a aburilor și a prafului din atelier. Asigură manevrabilitate și capacitate optimă de captare a prafului și a fumului.

Descrierea produsului

Hota de aspirație are butoane intergate, ușor de accesat, pentru iluminare și control al ventilatoarelor. Aspiratorul este suspendat de un pivot care permite produsului sa se rotească 360˚. Această funcție permite brațului de aspirație să fie flexibil în toate direcțiile și ușor de poziționat.

Brațul de aspirare Original poate fi montat în combinație cu diferite extensii, brațe extensibile, pe căi de rulare cu exhaustare sau pe echipament de filtrare mobil sau fix. Produsul este echipat standard cu o clapetă de inchidere în hotă. Brațul de aspirare a fumului de sudură este disponibil în lungimi de la 2-5 m și poate fi montat pe tavan, pe perete, pe bancul de lucru sau pe o extensie pentru suportul de prindere. O gamă variată de accesorii oferă posibilități nelimitate pentru a corespunde nevoilor de la locurile de muncă.

  • pivot care permite produsului să se rotească 360˚
  • aspirare flexibilă, în toate direcțiile și ușor de poziționat
  • clapetă de inchidere în hotă – standard
Brat de aspirare Original
Debit de aer700-1000 m3/h
CertificăriCE
Diametru braț de extracție160 mm
Temperatură aburiMaxim 70 C (158 F)
AmplasareSpații închise
Nivel de zgomot63-75 dB

Documente

Documente tehnice

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0