Cartuse de filtrare FMC

Serie de cartuse pentru filtrele FMC de la Nederman
Pot fi instalate aproape de sursa de praf, reducand astfel consumul de energie

Descrierea produsului

Seria de cartuse pentru filtrele FMC de la Nederman se utilizeaza pentru rezolvarea problemelor de praf intr-o gama larga de industrii. Detin, de asemenea, filtru de aer comprimat si regulator de presiune.

Cartusele sunt disponibile intr-o mare varietate de materiale pentru a se potrivi majoritatii aplicatiilor, indiferent de tipul si cantitatea de praf. Designul lor modular compact ajuta la faptul ca pot fi instalate aproape de sursa de praf, reducand astfel consumul de energie.

Cartusele de filtrare FMC sunt accesibile si usor de schimbat. Controlul inteligent de filtrare minimizeaza intretinerea si costurile de energie. Rezervorul de gunoi dispune de eliberare rapidam astfel incat se poate utiliza la capacitate maxima.

Seria de cartuse pentru filtrele FMC ofera multe beneficii operationale gratie designului sau compact si sistemului patentat UniClean®. Designul special al cartuselor UniClean® garanteaza o curatare consistenta si eficienta. Filtrele FMC sunt proiectate pentru volume de aer cuprinse intre 1 200-21 000 m3 / h care contin diferite tipuri de praf. Filtrele FMC pot fi echipate cu diferite tipuri de cartuse filtrante, pozitionate vertical pentru a preveni formarea de praf pe materialul filtrant.

 Cartuse de filtrare FMC
CertificariCE                                                     
Aer comprimat necesar6 bari
Metoda de curatare a filtruluiPulse jet
Materialotel tabla zincata
Temperatura de functionare de la -20 la 75º C
Tip Filtru Cartus
Numar elemente de filtrare8

 

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0