Rebels Grup

Sudura de la Proiect la Realizare


Scopul activitatii noastre?

il poti gasi in servicii, in cum poti fi de folos oamenilor cu care te intalnesti zi de zi, acei oameni care activeaza in domeniul sudarii si debitarii.

Sa-ti pui atentia zi de zi in „cum sa acorzi un serviciu, cum poti aduce ceva nou la ceea ce exista deja, in asta ne concentram atentia impreuna cu antrenarea abilitatilor noastre profesionale care tin de domeniul sudarii si debitarii!”

Pentru noi este important modul cum relationam si cum ne comportam cu oamenii, acei oameni care se ocupa de sudura si debitare

De peste 19 ani, noi, angajatii de la REBELS, prin serviciile noastre, oferim solutii in domeniul sudarii si debitarii. Serviciile noastre acopera si distributia, consultanta si service-ul echipamentelor de sudura, dar si reparatii piese prin sudare.


In acest domeniu al sudarii si debitarii mai oferim servicii si solutii pentru filtrarea aerului si protectia muncii.Ce ne recomanda?

Priceperea si pregatirea profesionala a fiecarui angajat al firmei.

Suntem conectati la toate informatiile de specialitate din acest domeniu pentru a oferi la randul nostru informatii tehnice de actualitate, care sa va ajute, la randul vostru, sa obtineti: reduceri de costuri si de timp, protectia oamenilor care lucreaza in acest domeniu, protectia mediului, marirea productivitatii si cresterea calitatii produselor realízate.


Ne puteti contacta si prin intermediul formularului de mai jos

Va rugam sa ne spuneti numele Dvs.
Va rugam sa introduceti adresa de email
Va rugam sa introduceti subiectul mesajului Dvs.
Invalid Input
Introduceti mesajul
Invalid Input