Disc lamelar 115 mm ZA60 Tyrolit

Se clasifica:
– in functie de calitate – Basic, Standard, Premium
– in functie de dimensiuni si forma.
– in functie de materialul taiat: otel, inox, 2 in 1 – otel si inox.

Descrierea produsului

Datorita fenomenului de auto-ascutire a granulelor ceramice, discul lamelar PREMIUM CERAMIC se foloseste in particular se foloseste la otelurile inoxidabile precum si la operatiile de polizare dificile. Aditivul folosit conduce la o polizare rece, permitand o durata de viata mai mare si reduce discolorasiunile de pe suprafaaa piesei de lucru. Datorita fenomenului de auto-ascutire al granulelor ceramice, se atinge o calitate mult mai uniforma a suprafetei de-a lungul intregii durate de viata a discului. 

Cu linia calitatii special dezvoltata pentru materialele neferoase, se previne ancrasarea discului lamelar. Granulele ceramice promoveaza auto-ascutirea discului in timpul polizarii. Acest disc ofera rezultate convenabile si de inalta performanta pe materiale care sunt dificile la polizat cum ar fi aluminiul, bronzul, aliajele pe baza de aluminiu, cupru, alama si produsele nichelate. 

Discul lamelar 2in1 STANDARD ofera doua avantaje. Pe de-o parte ofera polizatorului o durata foarte lunga de viata, iar pe de alta parte, o abilitate foarte mare de polizare. Discul lamelar TYROLIT 2in1 se foloseste la otelurile inalt aliate si otelurile inoxidabile, precum si la otelurile nealiate si otelurile slab aliate. 

Discul lamelar BASIC pentru otel este o scula versatila profesionala care se foloseste la aplicatiile universale. Cu acest disc, operatorii vor atinge o suprafata perfecta pe otel, precum si cele mai bune rezultate pentru polizarea suprafetei sau a muchiilor si pentru debravurarea acestora. Folosirea granulei abrazive din oxid de aluminiu produce o structura fina a suprafetei. 

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Disc lamelar 115 mm ZA60 Tyrolit”