DS

DS este proiectata pentru foraj si taiere cu eficienta ridicata cu posibilitatea alimentarii automate a placilor si sortare automata a pieselor la iesire.

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP

Descriere

 

DS este proiectata pentru foraj si taiere cu eficienta ridicata cu posibilitatea alimentarii automate a placilor si sortare automata a pieselor la iesire. Linia de prelucrare a foilor este dedicata aplicatilor structurale de otel de mare precizie, cum ar fi fitinguri, cupe si placi. Masina este proiectata pentru un nivel ridicat de automatizare in cadrul fluxului de lucru din fabrica ca solutie eficienta din punct de vedere al costurilor si a timpului pentru anumite tipuri de piese cu flansa.

  • taierea bevel 
  DS
Aplicatii Precizie inalta pentru taierea tuturor materialelor
Suprafata de taiere: Lungime: 6000m; latime: 2000m
Statii 4
Grosime de taiere: max. 100 mm
Ghidaje si actionare: ghidaje liniare anticorozive si cremaliere de inalta precizie; dubla actionare a portalului

Acuratetea taierii:

Conform ISO 9013
Forare si filetare Ø 4 – 50 mm
Viteza de pozitionare max 47m/min
Repetabilitate bidirectionala 0.05 mm/m

 

Brand

MICROSTEP

Microstep este un producator care ofera solutii pentru taierea cu CNC, folosind ca procedee, taierea oxigaz, taierea cu plasma, taierea cu laser, taierea cu jet de apa etc.

Microstep intergreaza in propiile sisteme de taiere softuri dedicate aplicatiilor clientilor, folosind ca surse de taiere cu plasma producatori consacrati ca HYPERTHERM si KJELLBERG.
DS