Echipamente de protectie

Echipamente de protecție

Echipamentul de protecție este esențial pentru sudorii profesioniști, începători sau amatori. La Rebels Grup poți găsi echipamentul complet de protecție, de la măști de sudură și de protecție, alături de accesoriile aferente, până la mănuși de sudură și îmbrăcăminte de protecție.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Măști de sudură

Este foarte importat să îți protejezi fața în momentul procesului de sudare, mai ales zona ochilor. În caz contrar, te expui unor pericole reale și daunelor provocate de lumina puternică, radiații, scântei sau bucăți din materialele sudate care pot provoca accidente.

Din oferta Rebels Grup fac parte atât măști de sudură de mână, cât și măști automate, din diverse materiale, din care poți alege modelul potrivit nevoilor tale.

Măști de protecție

Măștile de protecție respiratorie sunt necesare în mediul în care își petrec timp sudorii. Acestea sunt prevăzute cu filtre, care asigură inhalarea unui aer ce nu dăunează stării de sănătate.

Alege din oferta noastră măști de protecție respiratorie reutilizabile sau de unică folosință, care sunt conforme cu normele de siguranță în vigoare.

Mănuși de sudură

Poți preveni arsurile și alte tipuri de accidente de la nivelul mâinilor, alegând să utilizezi o pereche adecvată de mănuși de sudură.

La Rebels Grup găsești mănuși de sudură care îți vor asigura protecția necesară și care te vor ajuta să manevrezi mai ușor aparatul de sudare, fiind modele ergonomice, special concepute pentru diverse tipuri de procedee.

Accesorii pentru măști

Menține masca de sudură în stare optimă pentru a îți asigura un nivel ridicat de protecție și confort.

Fie că ai nevoie de filtre de particule, lentile pentru masca de sudură, protecții interioare sau exterioare, acoperiri suplimentare pentru cap, geam interior/ exterior pentru masca de sudură, poți găsi toate aceste accesorii la Rebels Grup.

Îmbrăcăminte de protecție

Jachete, jambiere, mâneci de sudură, salopete sau șorțuri pentru sudură – toate acestea sunt indispensabile pentru desfășurarea activității în condiții cât mai sigure pentru un sudor.

La Rebels Grup găsești îmbrăcăminte de protecție pentru sudură, de calitate superioară, din materiale cu proprietăți ignifuge, dar care asigură și confortul necesar.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0