Echipamente MMA

Invertoare Profesionale

Comparativ cu un aparat de sudare clasic, un invertor este mult mai compact, iar dimensiunile sale sunt reduse. Aceste caracteristici aduc numeroase avantaje utilizatorilor de invertoare, dintre care putem aminti faptul ca aparatele sunt usor de transportat si depozitat.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Un alt avantaj al invertoarelor de sudare este consumul redus de energie, gratie tehnologiei inovative. In ciuda consumului mic de curent, invertoarele nu dezamagesc din punct de vedere al randamentului.

Invertoarele sunt disponibile in diverse variante: tip MMA, TIG sau tip MIG-MAG.

Prin prisma acestor avantaje, la care se adauga si raportul foarte bun calitate-pret, un invertor de sudare poate reprezenta alegerea excelenta pentru utilizatori.

Invertoare EWM, ESAB, Bohler.

Invertoarele profesionale de la Rebels Grup sunt printre cele mai performante de pe piata, provenind de la producatori de referinta din domeniu, precum EWM, ESAB sau Bohler.

Dezvoltate si produse in Germania de catre ingineri cu experienta, invertoarele EWM au un nivel ridicat de performanta. La Rebels Grup poti gasi invertoare MMA din gama Pico produse de EWM. Fiabilitatea, rezistenta crescuta si eficienta plaseaza aceste invertoare in topul preferintelor utilizatorilor.

Cu o experienta vasta in producerea aparatelor de sudare, Bohler este una dintre cele mai apreciate companii care asigura solutii in acest domeniu. La Rebels Grup gasesti invertoare Bohler extrem de performante, precum cele din gama Terra, de tip MMA. Cateva dintre caracteristicile acestor invertoare sunt functiile inovatoare, care asigura controlul eficient al arcului, controlul digital si performanta ridicata, inclusiv in cazul unor cicluri solicitante de sudare.

Producatorul american ESAB are o experienta ce se intinde pe parcursul a peste 100 de ani, timp in care a inovat echipamentele de sudare. Din categoria invertoarelor ESAB pe care le poti gasi la Rebels Grup fac parte modele precum MMA Caddy Arc, Renegade sau Origo Arc. Toate acestea se disting prin dimensiuni reduse si tehnologie performanta.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0