ElbowCut

Masina ElbowCut de la Microstep este o masina proiectata pentru diverse aplicatii unde este necesara taierea, cotarea si intersectia tevilor, pregatirea procesului de sudura si marcarea cotului de diametru de la Ø 80 mm pana la Ø 400 mm. Ofera taiere de inalta calitate cu plasma de inala definitie, precum si surse standard de aer cu plasma.

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP !

Descrierea produsului

Masina ElbowCut de la Microstep este o masina proiectata pentru diverse aplicatii unde este necesara taierea, cotarea si intersectia tevilor, pregatirea procesului de sudura si marcarea cotului de diametru de la Ø 80 mm pana la Ø 400 mm. Ofera taiere de inalta calitate cu plasma de inala definitie, precum si surse standard de aer cu plasma. Acesta indeplineste standardele de siguranta si de mediu, ofera eficienta excelenta de evacuare a cabinei in siguranta, reducere a zgomotului, extractie de fum integrata, proiectata sa indeplineasca standardele de taiere cu plasma de mare viteza.

Conducere prin de servomotoare digitale

Atat longitudinal (axa X) cat si transversal (axa Y) miscarea este condusa de servomotoare digitale (Control Techniques England) echipate cu senzori incrementali de pozitionare. Miscarea de rotatie se transforma in miscare liniara printr-o curea dintata rezistenta la uzura, cutie de viteza si pinioane fara jocuri. Portalul este condus pe ambele parti cu cremaliere si pinioane elicoidale care elimina jocurile la schimbarea sensului.

Ghidajele liniare fara joc (axa Y) cu capacitate ridicata de incarcare si durata de viata mare fac ca masina sa reziste la solicitarile statice si dinamice la care este supusa. Toate cablurile si furtunele se misca cu portalul prin pozitionarea lor intr-un segment flexibil de conducta, care protejeaza cablurile de indoire excesiva si uzura.

ElbowCut
Dimensiuni coturiDN 80 (da = 88.9 mm), DN 100, DN 125,
DN 150, DN 200, DN 250, DN 300, DN 350,
DN 400 (da = 406.4 mm)
Grosimi pereti2 – 12 mm
StandardeDIN 2605, DIN 86090
Tipuri de coturiType 2 → r = 1.0 x da
Type 3 → r = 1.5 x da
Greutate maxima coturi90kg

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ElbowCut”