Ne-am ales cu grija furnizorii astfel incat calitatea produselor lor sa se regaseasca in solutiile noastre.

Sustinem aceste servicii cu toata energia Grupului Rebels, prin deschidere, sinceritate, dedicatie si efort, pentru a oferi cele mai bune solutii in materie de sudare, debitare si exhaustare.

Echipamente de sudare

EWM activeaza in domeniul sudarii de peste 60 de ani. Sudura perfecta are nevoie de mult mai mult decat un echpament de sudare si cateva accesorii de sudare! In ultimii 60 de ani, EWM AG s-a angajat nu numai in producerea echipamentelor de sudare si a accesoriilor necesare, ci si intr-o mai mare masura in cercetarea si dezvoltarea proceselor si componentelor inovatoare de sudura. Aceste evoluții includ, de asemenea, mai multe proceduri de sudare EWM, cum ar fi forceArc și coldArc, cu sau fara puls, sau rootArc - solutia perfecta pentru „sudarea la radacina”.

Sistemele coordonate ofera rezultate perfecte. De la echipamente pana la surse si  consumabile, totul are un scop: sa transforme sudura intr-o experienta sigura si placuta.

Nu conteaza daca sudati aluminiu sau alt material sau dacă sudati folosind o tehnica de plasma, MMA sau MIG / MAG: o masina de sudat EWM este intotdeauna alegerea potrivita! Gama noastra cuprinzătoare de masini de inalta calitate se intinde de la echipamente de sudare MIG / MAG, la TIG și microplasma, la MMA.

Software-ul de management al calitatii EWM Xnet conceput modular poate conecta toate masinile de sudura, in retea, prin urmare, primeste toate datele de sudura in timp real, in timpul procesului de sudare.

Esti imediat avertizat asupra setarilor incorecte ale masinii de sudura si puteți evita pierderile de productie si crește eficienta intregului proces de sudare. 

Vezi toate produsele

Vezi cataloage


Echipamente pentru debitare manuala si automata

Hypertherm reprezintă producatorul numarul 1 mondial în surse de tăiere cu plasmă. 

Timp de aproape 50 de ani, obiectivul Hypertherm a fost acela de a livra cele mai bune produse și soluții de tăiere din lume, care contribuie la formarea viziunii clienților noștri.

Intreaga echipă este inspirată de nevoile clienților, pentru a vă ajuta la formarea unui viitor pozitiv; al inovării, parteneriatului și comunității, care este plină de posibilități.

La Hypertherm găsiți echipamente de debitare cu plasmă, pistolete mecanizate și manuale și consumabile de tăiere (cum ar fi electrozi, capișon, duze, accesorii de tăiere cu plasmă). 

Vezi toate produsele

Vezi cataloage


Pistolete de sudura si accesorii pentru pistolete

ABICOR BINZEL furnizeaza produse ce vizeaza toate tipurile de pistolete si consumabillele lor, practic tot ce este necesar pentru sudare sau debitare.

Fie ca sunt racite pe lichid sau aer, pentru uz manual, semi-automat sau complet automatizat, la ABICOR BINZEL veti gasi o gama larga de accesorii pentru sudare precum si sisteme periferice pentru roboti.

Vezi toate produsele 

Vezi catalog


Materiale de adaos pentru orice aplicatie

Cu o experienta de peste 100 de ani, voestalpine Böhler Welding este o companie de varf, care asigura solutiile pentru provocarile zilnice in domeniile sudarii, uzurii si protectiei impotriva coroziunii, precum si al lipirii.

Detine 40 de filiale în 25 de tari, cu sprijinul a 2.300 de angajati si prin intermediul a peste 1.000 de parteneri de distributie din intreaga lume. Cu consultarea individuala de catre tehnicienii si inginerii nostri, ne asiguram ca cei cu care colaboram sa stapaneasca cele mai solicitante provocari de sudare. Voestalpine Böhler Welding ofera trei branduri specializate si dedicate pentru a satisface cerintele clientilor si partenerilor nostri.

Vezi toate produsele

Vezi cataloage 


Echipamente de sudura, materiale de adaos pentru orice aplicatie , pistolete de sudura, accesorii si consumabile

Compania produce in prezent consumabile si echipamente pentru orice proces si aplicatie de sudare si taiere. Peste 100 de ani de cercetare, dezvoltare si fabricare continua au facut din ESAB un lider mondial în sudare, taiere si un furnizor international de produse, know-how şi servicii pe care nu le egalează nimeni.

Subsidiarele si distribuitorii ESAB din toata lumea sunt gata sa rezolve cererile mici sau mari ale dumneavoastra.

Vezi toate produsele

Vezi cataloage


Echipamente pentru taierea tablelor cu CNC

Microstep este un producator care ofera solutii pentru taierea cu CNC, folosind ca procedee, taierea oxigas, taierea cu plasma, taierea cu laser, taierea cu jet de apa etc.

Folosind ca surse de taiere cu plasma producatori consacrati ca HYPERTERM si KILBERG si fiind si producator de surse de laser Microstep, se recomanda prin integrarea in propiile sisteme de taiere a unor softuri dedicate aplicatiilor clientilor.

Vezi toate produsele

Vezi catalog


Producator tractorase de sudura

PROMOTECH dateaza din octombrie 1987. In 1991 am introdus masini de foraj / frezare electromagnetice. Portofoliul de produse a fost imbogatit treptat, iar in scurt timp PROMOTECH a inceput sa obtina recunoasterea internaționala. 

PROMOTECH se dezvolta in mod constant si aplica o tehnologie avansata echipamenteor sale, pentru a anticipa si satisface pe deplin nevoile si asteptarile clientilor. Mașinile s-au dovedit a fi extrem de fiabile utile pentru varietate de aplicatii practice. 

In fiecare an, sunt lansate noi produse din ce in ce mai sofisticate. Masinile facute la comanda si liniile complete de sudura sunt proiectate si construite pentru nevoi specifice. Departamentul de cercetare si dezvoltare ramane implicat nu numai in aducerea de noi produse in viata, ci si in imbunatatirea continua a celor existente.

Vezi toate produsele
Echipamente de protectie pentru sudori

Weldas (privind dezvoltarea de produse si controlul calitatii sustinute prin testarea pe teren) a castigat o reputatie mondiala pentru produsele de cea mai inalta calitate inovatoare, prin intermediul echipamentelor sale de protectie: manusi de sudura si imbracaminte pentru sudare. Produsele Weldas® sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie.

Datorita faptului ca aplicatiile variaza, este responsabilitatea utilizatorului sa selecteze produsul potrivit pentru fiecare aplicatie. Weldas ofera, de asemenea, o linie de produse personalizate pentru aplicatii speciale prin modelele pe care le detine, ambalaje, coduri de bare etc.

Vezi toate produsele

Vezi cataloage


Echipamente de protectie

3M este in principal producator de echipamente de protectie.

Reduc greutatea liniilor de electricitate, astfel incat acestea sa poata transporta mai multa putere electrica catre mai multi oameni. Ajuta producatorii sa consume mai putin, in timp ce produc mai mult. Automatizeaza datele medicale, astfel incat informatiile potrivite sa ajunga la oamenii potriviti.

La nivel global, 3M inspira inovatie si progres, in timp ce contribuie la adevarata dezvoltare globala sustenabila, prin solutiile de protectie a mediului, responsabilitatea corporativa si sociala, alaturi de progresul economic. Aplica stiinta si inovatia pentru a crea un impact real in viata fiecarei persoane din lume.

Vezi toate produsele

Vezi cataloage


Echipamente pentru sudura/taiere oxigaz

Grupul GCE detine o gama larga de produse pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi clientii.

Grupul GCE poate oferi produse si servicii in următoarele locații: Austria, Benelux, Republica Ceha, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Elveția, China, Rusia și Rusia.

In plus, GCE a deschis recent noi birouri de vanzari in India, Orientul Mijlociu (Dubai), Panama si Mexic si are principalele sale facilitati de productie in Republica Ceha si China. GCE are un sediu central de distributie in Kladno, nord de Praga.

Vezi toate produsele

Vezi cataloage


Echipamente pentru exhaustare/filtrare industriala

Nederman ofera o gama larga de produse, solutii si servicii pentru filtrarea aerului, in domeniul industrial. Va ajutam sa obtineti productie sustenabila si profitabila. 

Ajuta clientii  sa isi protejeze angajatii, productia si mediul inconjurator de praf, fum si noxe

Vezi toate produsele

Materiale de adaos pentru sudare

Compania TIS a fost infiintata in anul 1997, la initiativa proprietarului companiei, domnul Tomasz Aniol. De la inceput, au avut grija ca strategia lor de afaceri sa fie pusa in aplicare in conformitate cu conceptul de dezvoltare durabila - adica prin respectarea regulilor de etica în mediul de afaceri, avand in vedere mediul actual si tinand seama de interesele si nevoile partenerilor de afaceri, clientilor si angajatiilor lor.

“Flexibilitatea, implicarea si conducerea activitatii spre excelența” este ceea ce conduce compania TIS. Cu ce se ocupa?.. Profilul principal al companiei TIS este furnizarea de servicii complete in materiale de sudura, de cea mai buna calitate.

Este o companie care furnizeaza bunurile sale pe piața europeana. Oferta lor este extinsa sistematic prin solutii tehnice noi si imbunatatite. Scopul lor este dezvoltarea continua și perfecționarea calitatii serviciilor pe care le ofera.

Oferta lor actuala este foarte larga si cuprinde sudarea si procesele aferente. Compania TIS este distribuitor oficial si unic al materialelor de sudare furnizate de Tysweld Germania și materiale de slefuit prin abraziune NTS. Furnizarea de materiale este executata "just-in-time". Detin propria flota de transport, precum si spațiu de depozitare. Angajatii lor sunt extrem de calificati, avand specialisti in domeniul sudarii. 

 

Vezi toate produsele

Materiale pentru incarcari dure

De la infiintarea companiei în 1979, Technogenia a contribuit semnificativ la reducerea costurilor de service, intretinere si uzura pentru multi clienti din intreaga lume.

Linia lor completa de produse de inalta performanta pe baza de carbura de tungsten, anti-uzura, te va ajuta sa gasesti cea mai buna solutie pentru eliminarea eficienta a problemelor de abraziune. Technodur, Technosphere, Lasercarb, Technocasting, Spherotene si experienaa noastra anti-uzura vor creste durata de viata a pieselor.

Vezi toate produsele

Materiale pentru incarcari

Elbor este lider al Grupului Petitto, infiintat in 1991, fiind inca de la inceput in continua crestere si expansiune, devenind rapid unul dintre cei mai mari producatori de materiale de adaos pentru sudare din Italia. Elbor S.p.a este bine cunoscuta pe pietele internationale datorita misiunii sale de a oferi servicii de calitate clientilor lor, servicii personalizate, pe segmente de clienti din diferite medii culturale si geografice. Atentia si flexibilitatea sunt doua considerente importante, de success, pentru Elbor.

Cu locatia in Montefredane (AV), in porturile Napoli si Salerno, Elbor reuseste sa optimizeze costurile logistice, timpul de transit fiind redus, intre locatii. Echipamentele utilizate de firma sunt echipate de ultima generatie, cu motoare cu un consum redus de energie, fiind in concordanta cu standardele de mediu (Certificare ISO 14001).

Printre produsele Elbor se numara diferite tipuri de materiale de adaos pentru sudare: diferite oteluri (inoxidabil, slab aliat), sarme din aluminiu etc. compania acorda o atentie sporita dezvoltarii si diversificarii produselor sale.

Elbor S.p.a dezvolta permanent solutii creative si inovatoare in domeniul sudarii, pentru a oferi cele mai bune solutii si servicii clientilor sai.Solutii pentru protectia locului de munca

"Misiunea lor este de a furniza produse de inalta calitate pentru un loc de munca, sigur si sanatos, pentru a crea o zona de lucru optima."

In cei peste 30 de ani in care Cepro activeaza in domeniul produselor de protectie, am castigat o pozitie de lider pe aceasta piata in întreaga Europa si in afara ei.

Au obținut poziția de lider furnizand produse de inalta calitate care respecta si sunt testate la cele mai inalte standarde, pe care le realizam prin organizarea unor volume mari de stocuri pentru toate produsele noastre standard, combinand logistica foarte bine organizata, cu preturi competitive, pe care le realizam printr-un proces de productie mare si eficient din punct de vedere al costurilor si printr-o planificare eficienta, si solutii personalizate pentru a satisface cererea clientilor si un suport tehnic excelent.