Imbracaminte de protectie

Jachete de protecție

Din cadrul echipamentului de protecție pentru sudură nu pot lipsi jachetele, care acționează ca un scut împotriva scânteilor produse în timpul procesului de sudare. Pe lângă rolul de protecție, jachetele le asigură sudorilor nivelul necesar de confort.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Îmbrăcăminte pentru protecția la sudură

Dacă ești în căutarea elementelor de îmbrăcăminte ideale pentru sudare, te sfătuim să îți îndrepți atenția către materiale cu proprietăți ignifuge. De asemenea, este necesar ca jachetele, mânecile sau jambierele să asigure o acoperire optimă, astfel încât pielea să nu fie expusă în timpul procesului de sudare.

Asigură-te că îmbrăcămintea aleasă se potrivește mărimii tale, luând în calcul lungimea brațelor și a trunchiului. Totodată, pentru a face o investiție pe termen lung, ia în considerare calitatea materialelor, optând pentru unele rezistente la uzură.

Este important ca elementele metalice și capsele cu care este prevăzută îmbrăcămintea să fie izolate electric, pentru un plus de siguranță.

În timpul procesului de sudare vei avea nevoie de confort, motiv pentru care este necesar să îți îndrepți atenția către îmbrăcăminte care oferă flexibilitate în manevrarea aparatului și în executarea tuturor operațiunilor pe care le implică sudarea.

Fie că este vorba despre jachete sau despre alte tipuri de îmbrăcăminte pentru protecția la sudură, Rebels Grup îți pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni, din care poți alege produsele potrivite nevoilor tale. Scânteile, particulele sau bucățile de material care ajung pe piele pot fi extrem de periculoase, provocând arsuri și răni cutanate.

Protecția capului

Pe lângă masca de sudură, poți lua măsuri suplimentare de protecție, alegând să porți o bandană specială sau o cască ignifugă.

În combinație cu masca, acestea asigură un nivel ridicat de siguranță, flexibilitate și confort. Bandana sau casca vor preveni alunecare măștii de sudură, având totodată și proprietăți ignifuge.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0