MSF Max

MSF-Max este o masina CNC cu laser de dimensiuni mari care a fost proiectata in mod special pentru taierea in santierele navale. Cabina mobila separa masina in doua zone a cate 20 m care permite taierea simultana intr-o zona si descararea si incarcarea in cealalta zona.

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP

Descrierea produsului

Datorita lungimii de 50 m, MSF Max este dintre cele mai masive masini de taiere CNC cu laser. Masina a fost creata pentru taierea bevel a pieselor mari de nave marine care in acelasi timp trebuie taiate cu acuratete maxima. Cabina mobila permite taierea taierea in siguranta intr-o zona, descarcarea neobstructionata a pieselor taiate.si incarcarea noilor piese. Statia patentata MicroStep ACTG (Autocalibrarea geometrica a capului de taiere) a fost construita direct pe portalul masinii. Aceasta caracteristica speciala elimina nevoia portalului de a se intoarce in punctul de pornire de fiecare data cand capul rotator trebuie calibrat. In acest fel, se reduce timpul necesar terminarii intregului proces de calibrare.

Parametri tehnici
Lungimea de lucruMax. 50000 mm
Latimea de lucruMax. 6000 mm
Numar max. de statii de lucru2
Grosimea max. a piesei taiate de laserin functie de sursa de laser
Grosimea max. a piesei taiate de plasmain functie de sursa de plasma
Taierea bevelDa (vezi accesorii)
Taierea tevilorLa cerere
Gaurire si filetarePana la Ø 30 mm
Viteza de pozitionareMax 140 m/min
Repetabilitate bidirectionala0.03 mm/m

Tabelul de mai sus arata parametrii standard. Daca aveti alte cerinte, va rugam sa ne contactati. Toate solutiile sunt facute dupa nevoile clientiilor.

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MSF Max”