PipeCut

– PipeCut de la Microstep pentru taierea tevilor si a profilelor;
– proiectata pentru o gama larga de aplicatii pe tevi si profile;
– ofera posibilitati de incarcare si descarcare automata;

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP !

Descriere

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/GQOM3sl8dIw[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/

 

PipeCut este o masina modulara, utilizata pentru taierea tevilor si a profilelor, proiectata pentru o gama larga de aplicatii pe tevi si profile, inclusiv intersectii multiple de tevi, pregatire sanfrene pentru sudare si marcare. Designul modular ofera posibilitatea prelungirii masinii ulterior, in functie de cerintele clientului. Masina poate fi folosita in constructia rezervoarelor, a conductelor si a centralelor energetice. PipeCut de la Microstep ofera posibilitati optionale de incarcare si descarcare automata pentru cresterea productivitatii.

Excelenta dinamica a miscarii

Viteza de pozitionare este mare, pentru cresterea productivitatii. Controlul CNC este realizat prin intermediul unui computer(panou de control), eficient si usor de utilizat. Colturile si unghiurile ascutite sunt executate cu inalta precizie ca rezultat al ansamblului pinion-cremaliera precum si a sistemului de control CNC, iMS®NC. Sunt asigurate standarde ridicate de mediu si siguranta si o poluare redusa prin sistemul sectional de exhaustare de sub masa de taiere.

Conducere prin de servomotoare digitale

Atat longitudinal (axa X) cat si transversal (axa Y) miscarea este condusa de servomotoare digitale (Control Techniques England) echipate cu senzori incrementali de pozitionare. Miscarea de rotatie se transforma in miscare liniara printr-o curea dintata rezistenta la uzura, cutie de viteza si pinioane fara jocuri. Portalul este condus pe ambele parti cu cremaliere si pinioane elicoidale care elimina jocurile la schimbarea sensului.
 
Ghidajele liniare fara joc (axa Y) cu capacitate ridicata de incarcare si durata de viata mare fac ca masina sa reziste la solicitarile statice si dinamice la care este supusa. Toate cablurile si furtunele se misca cu portalul prin pozitionarea lor intr-un segment flexibil de conducta, care protejeaza cablurile de indoire excesiva si uzura.
 
  PipeCut 
Aplicatii Precizie inalta pentru taiere cu plasma de inalta definitie sau plasma pe aer
Grosime de taiere cu plasma in functie de sursa de plasma
Suprafata de taiere
Lungime max. 12 m;
Diametru tevi rotunde 30 – 800 mm
 
Grosime de taiere cu oxigaz 40 mm
Nr. max. de statii de lucru 1
Taierea inclinata  da (vezi accesorii)
Taierea foilor  nu
Filetare si forare nu
Viteza de pozitionare pana la 35 m/min
   

Brand

MICROSTEP

Microstep este un producator care ofera solutii pentru taierea cu CNC, folosind ca procedee, taierea oxigaz, taierea cu plasma, taierea cu laser, taierea cu jet de apa etc.

Microstep intergreaza in propiile sisteme de taiere softuri dedicate aplicatiilor clientilor, folosind ca surse de taiere cu plasma producatori consacrati ca HYPERTHERM si KJELLBERG.
PipeCut