Semimasca pliabila cu supapa FFP1

11,59 lei TVA inclus (Preț fără TVA: 9,74 lei)

Semimasca pliabila cu supapa FFP1 de la 3M
Ofera protectie in conditii de praf si ceata
Disponibil cu supapa de respiratie 3M Cool Flow

Disponibil in 2 -14 zile de la comanda

Descrierea produsului

Semimasca pliabila cu supapa FFP1 de la 3M detine un design ingenios cu 3 segmente, adecvat pentru miscarile fetei in timpul vorbirii si ofera utilizatorului un confort sporit. Cu ajutorul tehnologiei inovative 3M de filtrare, puteti respira prin masca de protectie cu mai putin efort.

Sistemul de fixare pe nas ofera o compatibilitate crescuta cu ochelarii de protectie si reduce aburirea acestora. Un segment inovativ pentru barbie ofera usurinta in fixare si reglare a mastii de protectie pe fata. Disponibil cu supapa de respiratie 3M Cool Flow pentru inlaturarea eficienta a caldurii si condensului, oferind o purtare mult mai confortabila. Disponibila in ambalaj igienic pentru a proteja impotriva contaminarii mastii de protectie respiratorie inainte de utilizare, ce permite si o depozitare practica la locul de munca.

Mastile de protectie respiratorie din gama 3M Aura ofera confort si stil fara a face compromisuri in ceea ce priveste performanta. Ofera protectie in conditii de praf si ceata, regasite deseori in cadrul unei varietati de aplicatii industriale si in alte situatii de lucru ce necesita protectie de tip FFP1.

Cod produsVariante produs
9322Semimasca pliabila cu supapa FFP2
8812Semimasca in forma de cupa, cu supapa, FFP1  (240 buc/cutie)
C112Masca respiratorie cu valva C112 FFP2

 

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Semimasca pliabila cu supapa FFP1”
Semimasca pliabila cu supapa FFP1
11,59 lei TVA inclus (Preț fără TVA: 9,74 lei)