10 motive pentru care Powermax SYNC depășește tăierea cu oxigaz

  Când vine vorba de tăierea metalului, două procese termice utilizate pe scară largă sunt tăierea cu oxigaz și cu arc de plasmă. În timp ce tăierea cu oxigaz este o metodă cu rezultate dovedite, sistemele cu arc de plasmă Powermax SYNC® de la Hypertherm, care oferă o platformă revoluționară de cartușe consumabile și o configurare automatizată a procesului, prezintă multe avantaje semnificative, făcându-le o alegere mai inteligentă pentru o varietate de situații de tăiere. Iată 10 motive pentru care tăierea cu plasmă folosind Powermax SYNC este mai eficientă, mai versatilă și oferă mai multă valoare operațiunii de tăiere.

 

 

1. Mai uşor de folosit

 

 

 

 

Cartușul dintr-o singură piesă, codificat prin culori, simplifică inventarul și reduce timpul de instruire și erorile operatorului.

2. Configurare automatizată a procesului

 

 

 

Comunicarea avansată cu pistoletul setează amperajul și modul corect de funcționare, eliminând erorile de configurare.

3. Reduce timpul de întrerupere

 

 

 

 

Comenzile convenabile aflate chiar pe noul pistolet SmartSYNC® facilitează reglarea amperajului și schimbarea consumabilelor fără a reveni la sursa de alimentare.

4.Date privind performanța tăierii

 

 

 

 

Cititorul de cartușe disponibil se asociază cu aplicația pentru smartphone Powermax SYNC pentru a urmări și analiza date referitoare la utilizare, cum ar fi pornirile, transferurile și timpul de funcționare al arcului.

5. Calitate de tăiere mai bună

 

 

 

 

Tăierile cu plasmă produc mai puțină zgură, mai puține deformări și o zonă afectată de căldură mai redusă decât tăierea cu oxigaz. Cu Powermax SYNC și cartușele sale, componentele se uzează în același ritm, îmbunătățind calitatea tăierii.

6. Taie mai multe piese mai rapid

 

 

 

Cu viteze de tăiere semnificativ mai mari, tăierea cu plasmă folosind Powermax SYNC depășește performanțele oferite de tăierea cu oxigaz, chiar și fără a lua în considerare timpul necesar de preîncălzire și operațiunile secundare asociate tăierii cu oxigaz.

7. Crește productivitatea

 

 

 

Cu costurile de operare repartizate unui număr mai mare de piese pe oră și cu mai puțin timp petrecut realizând operațiuni secundare, obțineți un cost pe piesă mai mic, ceea ce conduce la creșterea profitabilității.

8. Maximizează flexibilitatea

 

 

 

Spre deosebire de tăierea cu oxigaz, Powermax SYNC poate tăia metale neferoase precum aluminiu, oțel inoxidabil, cupru și orice alte metale conductoare, manual, cu un tăietor de șine sau țevi, ori pe o masă X-Y. Poate să taie metal stivuit, grătare metalice și chiar piese ruginite sau vopsite.

9. Utilizează doar aer pentru mai multă siguranță

 

 

 

Nu sunt necesare gaze inflamabile. Cu sistemele Powermax SYNC, aerul comprimat este singurul gaz de care aveți nevoie. Cel mai popular gaz combustibil pentru tăierea cu oxigaz este acetilena, un gaz extrem de inflamabil și instabil.

10. Fiabilitatea Powermax

 

 

 

Sistemele de tăiere cu plasmă Powermax® sunt renumite pentru robustețea lor și sunt proiectate pentru utilizare în medii industriale dure. Sistemul Powermax SYNC de ultimă generație dispune de tehnologie suplimentară SpringStart™ care asigură porniri consistente și fiabilitate sporită a pistoletului.

 

 

Informatii generale

Powermax65 SYNCPowermax85 SYNCPowermax105 SYNC
Capacitate

Grosime tăiereGrosime tăiereGrosime tăiere
Viteza de taiere
Valori recomandate500 mm/min20 mm25 mm32 mm
250 mm/min25 mm32 mm38 mm
Separare
Perforare*
125 mm/min32 mm
16 mm
38 mm
20 mm
50 mm
22 mm
Perforare* 16 mm20 mm20 mm
*Rata de perforare la utilizarea manuală sau cu un control automat al înălțimii
Capacitate

Rată îndepărtare metal      Rată îndepărtare metal     Rată îndepărtare metal
Crăiţuire tipică / Profil de craituire

4 kg pe oră / 2,9 mm A x 6,4 mm L8,2 kg pe oră / 3,5 mm A x 6,6 mm L8,6 kg pe oră / 6,6 mm A x 6,2 mm L

Vezi fise tehnice

Descarca Brosura Powermax SYNCBrosura

Vezi videoclipurile


Taiere manuala Powermax SYNC

Taiere mecanizata Powermax SYNC

Taiere inclinata Flushcut Powermax SYNC

Craituire folosind Powermax SYNC

Instalare consumabile Powermax SYNC

Cand trebuie schimbate consumabilele Powermax SYNC

Coș de produse
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0