3M 1

 

 

3M™ Cubitron™ II

Taie mai repede, Durează mai mult.

3M™ Cubitron™ II aduce revolutionara tehnologie a Granulei Ceramice Formatizată cu Precizie pentru cele mai grele aplicații cum ar fi șanfrenare, îndepartare bavuri și nivelarea sudurilor. Aceste discuri, reduc temperatura degajată în timpul așchierii și pot să îndeparteze aceeași cantitate de material cu mai putină presiune aplicată de operator, astfel fiind mai ușor de folosit. Ideal pentru operatori, economic pentru afacerea ta!

 

Durează cel puțin de doua ori mai mult.

Așchiază mai rapid datorită Granulei triunghiulare Ceramice Formatizata cu Precizie orientată electrostatic. Granula Formatizată triunghiular este orientată electrostatic pentru a genera muchii ascuțite, fiecare acționând astfel ca o unealtă așchietoare individuală ce se va uza uniform conferind durabilitate și consistență.

Așchiere mai consistentă, durata de viață mărită.

Discul este special conceput pentru a genera rată mare de tăiere pe toate tipurile de metale feroase, oțeluri inoxidabile, oțeluri inoxidabile, oțeluri aliate și fontă. Pe măsură ce granula triunghiulară se uzează, se fracturează continuu controlat și face ca așchierea să fie mai consistentă și prelungește durata de viață a discurilor.

                                                                  Cubitron II

 

 

Treci la subiect cu discurile Silver 3M!


Obține tăiere lungă și rapidă a granulelor cu formă precisă 3M – acum într-un disc de debitare conceput pentru a oferi performanțe excelente și de mare valoare! 

 

Ideal pentru aplicații cum ar fi:

  • Utilaje industriale, pentru agricultură și pentru construcții
  • Prelucrarea metalului
  • Infrastructură de petrol și gaze
  • Șine
  • Șantiere navale
  • Fabricarea oțelurilor inoxidabile
  • Structuri de oțel
  • Rezervoare și vase

 

                                                      Silver       

Renunță discul de tăiere înainte de a termina lucrarea? Se încinge și scade rata de polizare după câteva tăieri? Îți dă o suprafață rugoasă? Ei bine, dacă discul tău pur și simplu nu taie, iată vești bune:

Noile discuri 3M™ Silver sunt un nou tip de discuri de performanță premium concepute pentru a fi accesibile pentru utilizarea de zi cu zi. Dispunând de tehnologia 3M cu granulă cu formă precisă, aceste roti inovatoare se răcesc, oferind o acțiune rapidă și netedă de tăiere pe toate tipurile de metale feroase, oțeluri inoxidabile și oțeluri aliate. Și clienții raportează că durează mai mult decât roțile compacte cu oxid de aluminium și zirconiu din alumină. Aceast înseamnă mai puține schimbări ale discului și mai multe piese terminate cu un disc. Astfel se îmbunătățește productivitatea și controlul costurilor. Pont tehnic – Mărimea contează!

Cu cât roata este mai groasă, cu atât durata de viață și viteza de tăiere este mai mare. Când materialul este mai gros, folosiți un disc mai gros și de diamteru mai mare pentru a mări durata de viață. Discurile mai subțiri taie mai repede și se uzează mai repede.  Ele funcționează mai bine pe piese mai subțiri.


Scurtați lucrarea de tăiere a țevilor, tuburilor, foilor plate și multe altele.
Optimizat pentru oțel carbon și oțel inoxidabil.


 Material conceput de: Dan Sabău