Turn de purificare a aerului MCP-16RC

Turn MCP-16RC, de purificarea aerului, de la Nederman
Curatarea este activata de un controler electronic integrat
Detine senzor dublu si depozit de praf

Descrierea produsului

Turnul MCP-16RC, de purificarea aerului, de la Nederman este un filtru compact de cartuse pentru purificarea aerului in interior. Aerul murdar intra in aparat la nivelul podelei in compartimentul de filtrare eficient, iar aerul curat este suflat inapoi la locul de munca prin intermediul a 60 de duze reglate individual deasupra unitatii.

Unitatea este livrata ca doua componente pre-cablate care necesita o instalare mecanica minima. Cu un ventilator incorporat, este necesara doar conectarea alimentarii cu energie electrica si a aerului comprimat pentru a finaliza instalarea.

In interiorul unitatii sunt 16 cartuse filtrante Uni-Clean, brevetate. Curatarea este activata de un controler electronic integrat. Filtrul este fabricat din 14 placi metalice galvanizate si vopsite.

Usor de intretinut

Accesul frontal permite inspectia si servirea usoara a supapelor de curatare, a rezervorului de aer comprimat si a cartuselor de filtrare

Intretinerea ergonomica si usoara a unitatii, datorita amplasarii controlerului si dulapului electric.

Golirea simpla a cosului de gunoi

Orificiul de iesire este amplasat pe partea superioara a filtrului si echipat cu 60 de duze pentru fluxurile de aer de mare viteza. Iesirea si duzele sunt reglabile individual pentru conditiile locale.

Senzor dublu: ventilatorul este construit complet intr-un amortizor special, care reduce nivelul de zgomot al motorului ventilatorului si al fluxului de aer.

Depozit de praf: Rezervoarele de praf sunt intotdeauna echipate cu roti pentru o intretinere usoara.

Sunt disponibile urmatoarele dimensiuni:

– 50 l / 13 gal. cu roti

– 37 l / 10 gal. cu roti si echilibrare bin (necesar pentru W3)

Instalare usoara in doua etape: Filtrul este livrat ca doua componente pre-cablate. Pur si simplu asamblati cele doua componente si conectati la alimentarea cu energie electrica si aer comprimat pana la instalarea completa.

 

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0