Ventilator N24 1F

N24 de la Nederman este un ventilator cu 1 fază de funcționare.
Aparatul este util și în procesarea gazelor de eșapament și praf non-inflamabil, în spații închise și deschise.

Descrierea produsului

Ventilatorul din seria N24 este un sistem de filtrare a aerului, creat pentru utilizarea în timpul proceselor de sudură, grele, când se degajă fum, aburi, vapori toxici. Aparatul este util și în procesarea gazelor de eșapament și praf non-inflamabil, în spații închise și deschise.

Modelul are o greutate de numai 17 Kg, carcasa din plastic și metal pentru suflantă și motor cu putere de 0,75 kW. Este atât practic cât și econom, deoarece necesita un voltaj maxim de 230 V. Aparatul este certificat in Uniunea Europeana si prezinta garantia unui echipament performant, compatibil cu alte produse fabricate de Nederman.

  Ventilator N24 – 1F
Capacitate (Debit de aer) 1500 m3/h                                         
Certificari CE
Amplasare Spatii inchise / Spatii deschise 
Nivel de zgomot 61 dB la 1200 m3/h
Temperatura de functionare Maxim 60 C
Faze de functionare 1
Putere 0,75 kW
Voltaj 115/230 V
Greutate 17 kg

 

Ventilatorul din seria N24 este creat pentru exhaustarea atmosferei in timpul sudurilor grele, cand se degaja fum, aburi, vapori toxici. Aparatul este util si in procesarea gazelor de esapament si praf non-inflamabil, in spatii inchise si deschise.

Modelul are o greutate de numai 17 Kg, carcasa din plastic si metal pentru suflanta si motor cu putere de 0,75 kW. Este atat practice cat si econom, deoarece necesita un voltaj maxim de 230 V. Aparatul este certificat in Uniunea Europeana si prezinta garantia unui echipament performant, compatibil cu alte produse fabricate de Nederman.

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0