Ventilator N27 3F

Ventilatorul N27 cu trei faze de functionare.
Este creat pentru ventilarea aerului în cazul unor lucrări de sudură, ce degajează lângă utilizator, aburi, vapori și fum gros dăunător.

Descrierea produsului

Ventilatorul  N27 cu trei faze de funcționare este creat pentru ventilarea aerului în cazul unor lucrări de sudură, ce degajează lângă utilizator, aburi, vapori și fum gros dăunător. Acest echipament este un substitut perfomant al sistemelor anterioare și poate fi folosit în varianta standard sau cu accesorii de la același producător.

Piesele și sistemele opționale, se montează cu ușurință, în scurt timp, datorită indicațiilor simple și intuitive, necesare în activități industriale diverse: suduri continue la diferite obiecte din metal, lucrări de șlefuire mecanică și manuală, manevrarea unor recipiente cu substanțe chimice de uz industrial, ș.a.

Aparatul poate fi folosit în spații închise cu temperaturi ridicate și spații deschise, unde căldura naturală poate ajunge și la 40 de grade Celsius. 

 Ventilator N27 3F
Capacitate (debit de aer)1950 m3/h                                        
Frecvența60 Hz
AmplasareSpatii inchise / Spatii deschise 
Temperatura ambientală– 20 până la +40 C
Greutate17 Kg 
Putere1,5 kW
Faze de functionare3
Frecventa60 Hz

 Notă! A nu se folosi ventilatorul într-un mediu cu pericol de explozie sau unde se transportă gaze inflamabile sau explozive. 

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0