Manusi de sudura

Mănuși de sudură

Mănușile de sudură sunt extrem de importante pentru a asigura protecția în timpul procesului de sudare. Acestea fac parte din echipamentul de protecție și este necesar să fie utilizate atât de sudorii profesioniști, cât și de amatori.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

În timpul sudurii, palmele sunt partea corpului cea mai expusă la arcul electric și la temperaturile extrem de ridicate. Rolul mănușii este acela de elimina riscurile asociate. Utilizând mănușile potrivite, sudorul este protejat de bucățile ascuțite ale metalului sudat, de arsuri sau de electrocutare.

Proprietăți mănuși pentru sudat

Atunci când alegi mănuși pentru sudat poți ține cont de anumite proprietăți, care determină calitatea produsului. La Rebels Grup găsești mănuși pentru sudat de calitate, care îți vor asigura protecția necesară atunci când utilizezi aparatul de sudare.

Pentru un nivel cât mai ridicat de protecție, poți alege mănuși care au proprietăți precum:

  • rezistența mare a mănușii la temperaturi ridicate;
  • piele moale și pliabilă;
  • palma mănușii căptușită;
  • materiale cu proprietăți ignifuge;
  • rezistență la abraziune;
  • rezistență la ulei;
  • proprietăți antialunecare (unele mănuși pentru sudare sunt prevăzute cu manșete de cauciuc);
  • modele ergonomice, care asigură mânuire eficientă și control optim al aparatului de sudare.

În plus față de astfel de proprietăți este necesar să alegi mănuși de sudare potrivite procedeului pe care îl vei utiliza. De asemenea, dimensiunea mănușii trebuie sa fie cea corespunzătoare mâinilor tale.

La Rebels Grup poți găsi mănuși de sudare potrivite pentru uz profesional, de calitate superioară, pentru procedee de sudare MIG-MAG sau TIG. Modelele de mănuși de la Rebels Grup sunt disponibile într-o varietate de mărimi.

Preț mănuși pentru sudat

Prețul mănușilor pentru sudat variază în funcție de producător și materialul din care sunt făcute. Rebels Grup îți oferă un raport bun calitate-preț al mănușilor de sudare. Consultă oferta noastră și alege mănușile de sudare potrivite nevoilor tale, la prețuri accesibile.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0