Sistem pentru extragerea noxelor Abicor Binzel xFUME ADVANCED

xFUME ADVANCED extrage noxele direct de la sursă, asigurând siguranță maximă pentru sudor și personalul din fabrică. Pistoletele cu extragerea noxelor de la alți producători  pot fi de asemenea conectate la  xFUME® ADVANCED.

Descrierea produsului

xFUME ADVANCED are două motoare de 0,8 kW și o capacitate de extragere a noxelor mărita cu vacuum mai mare de 16.000 PA. Cele două conexiuni ale pistoletelor de extragere a noxelor pot fi controlate independent. Sistemul start-stop încorporat menține costurile de operare mici și reduce uzura periilor.

Curățarea particolelor de noxe este 100% automata mulțumită unui puls de aer comprimat regulat ce asigură că toate micile particule sunt indepărtate și colectate într-un container pentru praf. Acesta este golit cu ușurință zilnic, eliminând timpii morți datorați întreținerii.

Utilizați xFUME ADVANCED pentru pâna la două pistolete de extragere a noxelor atunci când este necesară o extragere a noxelor precisă.

Fumul de sudare este nociv pentru sănătate. Pe lângă gazele periculoase, conţine particule minuscule care intră în sânge prin plămâni și pot cauza boli. Din acest motiv, angajatorii sunt obligați să protejeze sudorii de aceste substanțe pentru a preveni boli grave, precum cancerul pulmonar.

Cu sistemele de extracție a fumului xFUME, ABICOR BINZEL oferă soluții puternice pentru extragerea eficientă și fiabilă a fumului prevenind inhalarea particulelor dăunătoare.

Avantaje:

  • Îndepărtează noxele de la până la doua pistolete de extragere a noxelor independent unul de altul
  • Tehnologie de extragere a noxelor puternică: mai mult de 16.000 PA presiune negativă
  • Curățarea filtrului 100% automată
  • Filtrează până la 99,76% din tot praful > 0.1 µm
  • Reduce costurile de operare și uzura datorită sistemului automat start/stop-opțional, cu ajutorul unui shunt de curent.
  • Mic, robust, cu roți pentru mobilitate maximă

Date tehnice

xFUME® ADVANCED
Debit maxim de aer: ∼ 260 m3/h
Conexiuni: 2
Diametrul conexiunii: 60 mm
Vacuum maxim: ∼ 16,000 PA
Nivel zgomot: ≤ 72 dB (A)
Tensiune: 115 V 50/60 Hz

230 V 50/60 Hz

Putere motor: 2 x 0.8 kW
Eficienţa filtrului: ≥ 99.76 %
Curăţare: automată
Start/stop automat: da
Debit de aer reglabil: da
Greutate: 40,0 kg
Dimensiuni: 370 x 370 x 940 mm

Tehnologie eficientă cu vacuum scăzut și ridicat

Unitățile xFUME® funcționează cu tehnologie cu vacuum scăzut sau ridicat. În funcție de model, fumul și alte particule mici eliberate în timpul sudării sunt extrase direct de la punctul de origine cu până la 26.000 Pa și curățate într-un filtru special.

Compact, robust și mobil

Sistemele xFUME® compacte și robuste sunt absolut potrivite pentru utilizare industrială. Datorită rolelor lor, acestea pot fi transportate convenabil oriunde este necesară extracția fumului. Ele funcționează mult mai eficient decât sistemele de extracție staționare sau centralizate.

Documente tehnice

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0