Sistem profesional de debitare și crăițuire – Powermax105 de la Hypertherm

Aplicație cu Powermax105 de la Hypertherm – sistem profesional de debitare și crăițuire cu plasmă pentru debitare manuală 38 mm și perforare mecanizată 22 mm

Uşor de folosit pentru operații de debitare şi crăițuire

  • Nu este nevoie de schimbarea presiunii de aer. Tehnologia Smart Sense™ asigură întotdeauna faptul că este setată corect.
  • Debitarea prin contact la capacitate maximă graţie duzei de protecţie care reduce acumularea de zgură, pentru o debitare mai lină.
  • Realizați diferite operații dificile cu ajutorul unor tipuri multiple şi uşor de folosit de pistolet.

 

Costuri reduse de funcţionare

  • Reduce costurile graţie consumabilelor cu durată de utilizare şi funcţionare lungă.
  • Sistemul de detectare a uzurii electrodului asigură protecția pistoletului şi a piesei de lucru împotriva deteriorării prin oprirea automată a alimentării în momentul uzării electrodului.

Cu cea mai largă gamă de pistolete și consumabile specializate, sistemele Powermax pot fi configurate pentru a fi utilizate într-o gamă largă de aplicații de la debitarea la distanță mare la crăiţuire și alte operațiuni.
Timp scurt de crăituire vs. polizare (în cazul de fata – clientul poliza manual – înlătura materialul dur uzat pentru a depune prin sudare alt strat dur)
S-a folosit sistemul mecanizat folosit la sudare, adaptare foarte ușoară în care am prins pistoletul mecanizat Duramax al instalației de plasmă. S-au folosit consumabile speciale de crăituire (duză și electrod lung).

Comunicații pentru aplicaţii mecanizate

  • Sistemele pentru debitare mecanizată Powermax includ o interfaţă standard cu aparatul printr-un port CPC, care asigură accesul la pornire, transferare şi semnale de tensiune divizată.
  • Pentru un control sporit al sursei de alimentare printr-un CNC, modelele Powermax45 XP, 65, 85, 105, și 125 sunt disponibile cu un port opţional de interfaţă serială RS-485 (protocol ModBus ASCII).
Coș de produse
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0