Combinezon 4535

48,89 lei

Combinezon protectie de la 3M
Asigura o bariera impotriva particulelor uscate si a stropirii
Detine certificat in conformitate cu standardul aferent Directivei pentru EIP Categoria III, Clasele 5 si 6 de protectie

Descrierea produsului

Combinezonul clasa 5/6, de la 3M asigura o bariera excelenta impotriva particulelor uscate si in anumite cazuri, a stropirii cu substante chimice lichide (CE Clasele 5 si 6).

Rezistenta la uzura

Materialul microporos din care este confectionat este robust, tratat antistatic, detine mai multe straturi, cu grad foarte redus de scamosare. Segmentul posterior foarte extins, ce permite circulatia aerului, pentru un grad de confort sporit, reducand stresul ce poate aparea ca urmare a acumularii de aer cald in interiorul combinezonului.

Confort si protectie sporita

Combinezonul este prevazut cu fermoar in ambele sensuri cu clapeta protectoare, pentru confort sporit si protectie suplimentara. Mansete crosetate, au elastic in zona taliei si a gleznelor, pentru libertate de miscare.

Daca sunteti in cautarea unui echilibru intre protectie, durabilitate si confort suplimentar, le puteti gasi pe toate la acest combinezon de protectie 3M 4535.

***Certificat in conformitate cu standardul aferent Directivei pentru EIP Categoria III, Clasele 5 si 6 de protectie, acest model prezinta un design dual pentru materialul utilizat, cu caracteristici pentru confort sporit.

**Valabil pe marimile L, XL, XXL

Informații

Marime

L, XL, XXL

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Combinezon 4535
Combinezon 4535
48,89 lei
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0