Combinezon 4535

33,13 lei

Combinezon protectie de la 3M
Asigura o bariera impotriva particulelor uscate si a stropirii
Detine certificat in conformitate cu standardul aferent Directivei pentru EIP Categoria III, Clasele 5 si 6 de protectie

Resetează
SKU: 4535 Categorie:

Descrierea produsului

Combinezonul clasa 5/6, de la 3M asigura o bariera excelenta impotriva particulelor uscate si in anumite cazuri, a stropirii cu substante chimice lichide (CE Clasele 5 si 6).

Rezistenta la uzura

Materialul microporos din care este confectionat este robust, tratat antistatic, detine mai multe straturi, cu grad foarte redus de scamosare. Segmentul posterior foarte extins, ce permite circulatia aerului, pentru un grad de confort sporit, reducand stresul ce poate aparea ca urmare a acumularii de aer cald in interiorul combinezonului.

Confort si protectie sporita

Combinezonul este prevazut cu fermoar in ambele sensuri cu clapeta protectoare, pentru confort sporit si protectie suplimentara. Mansete crosetate, au elastic in zona taliei si a gleznelor, pentru libertate de miscare.

Daca sunteti in cautarea unui echilibru intre protectie, durabilitate si confort suplimentar, le puteti gasi pe toate la acest combinezon de protectie 3M 4535.

***Certificat in conformitate cu standardul aferent Directivei pentru EIP Categoria III, Clasele 5 si 6 de protectie, acest model prezinta un design dual pentru materialul utilizat, cu caracteristici pentru confort sporit.

**Valabil pe marimile L, XL, XXL

Informații

Marime

L, XL, XXL

Doriți detalii/informații/o cotație?