Masca 3M™ Versaflo™

Masca 3M™ Versaflo™ Seria M-407 si M307 compacte si bine echilibrate, care ofera protectie pentru respiratie, cap si fata, precum si acoperirea capului, gatului si a umerilor.

Documente tehnice

Descrierea produsului

Masca 3M™ Versaflo™ Seria M-300 cu aductiune de aer  3M™ Adflo™. Casca  M-307 dispune de o etanșare facială rezistentă la flacără pentru aplicațiile în care sunt prezente particule fierbinți și o vizor acoperit pentru rezistență suplimentară la substanțe chimice și la zgârieturi. Proiectată pentru confort, casca are o prindere complet reglabilă, care include curele textile pentru o potrivire optimă și o distribuție a greutății.

Masca 3M™ Versaflo™ Seria M-407 este prevazuta cu un invelis de protectie ignifug si un deflector care ajuta la redirectionarea fluxului de aer direct in interiorul castii. Casca este echipata cu o viziera ce ofera o claritate optica buna. Viziera este acoperita cu un material rezistent la zgarieturi si substante chimice.

3M™ Versaflo™ M-407 are un invelis de protectie ignifug din poliamida si este potrivit pentru operatii de topire, turnatorii si alte aplicatii de prelucrare a metalelor.

Casca are un design usor, compact si bine echilibrat, care ofera protectie pentru respiratie, cap si fata, precum si acoperirea capului, gatului si a umerilor.

 

 

Informații

Model

M-307, M-407

Documente tehnice

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0