Masca 3M™ Versaflo™

Masca 3M™ Versaflo™ Seria M-407 si M307 compacte si bine echilibrate, care ofera protectie pentru respiratie, cap si fata, precum si acoperirea capului, gatului si a umerilor.

Documente tehnice

Descrierea produsului

Masca 3M™ Versaflo™ Seria M-300 cu aductiune de aer  3M™ Adflo™. Casca  M-307 dispune de o etanșare facială rezistentă la flacără pentru aplicațiile în care sunt prezente particule fierbinți și o vizor acoperit pentru rezistență suplimentară la substanțe chimice și la zgârieturi. Proiectată pentru confort, casca are o prindere complet reglabilă, care include curele textile pentru o potrivire optimă și o distribuție a greutății.

Masca 3M™ Versaflo™ Seria M-407 este prevazuta cu un invelis de protectie ignifug si un deflector care ajuta la redirectionarea fluxului de aer direct in interiorul castii. Casca este echipata cu o viziera ce ofera o claritate optica buna. Viziera este acoperita cu un material rezistent la zgarieturi si substante chimice.

3M™ Versaflo™ M-407 are un invelis de protectie ignifug din poliamida si este potrivit pentru operatii de topire, turnatorii si alte aplicatii de prelucrare a metalelor.

Casca are un design usor, compact si bine echilibrat, care ofera protectie pentru respiratie, cap si fata, precum si acoperirea capului, gatului si a umerilor.

 

 

Informații

Model

M-307, M-407

Documente tehnice

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0