Masca de sudura 3M™ Speedglas™ 100 QR

Masca de sudura 3M™ Speedglas™ 100-QR oferă protecție a capului în orice moment, deoarece nu trebuie să scoateți niciodată casca de protecție în timp ce atașați și detașați casca de sudură.

Descrierea produsului

Masca de sudură 3M™ Speedglas™ Seria 100 QR, cu filtru de sudură 100V si cască de protecție 3M™ H-701, 783520

Masca de sudura 3M™ Speedglas™ 100-QR oferă protecție a capului în orice moment, deoarece nu trebuie să scoateți niciodată casca de protecție în timp ce atașați și detașați casca de sudură.

Pentru o protecție fiabilă și accesibilă pentru a se potrivi cu majoritatea aplicațiilor de sudare cu arc, utilizați Casca de sudură 3M™ Speedglas™ Seria 100-QR. Casca de sudura 100-QR se ataseaza sau se desprinde rapid de casca de siguranta. Dacă preferați să țineți casca atașată, aceasta se pozitionează rapid în poziția ridicată. Aceasta înseamnă că nu trebuie să sudați fără protecție pentru cap și nici să purtați o cască de sudură în timpul aplicațiilor fără sudură. Casca de protecție albă H-701 este dură, dar ușoară și confortabilă. Sunt disponibile o gamă largă de accesorii, cum ar fi ochelari de protecție integrați și o curea de suspensie în 6 puncte. Este compatibil cu majoritatea aparatelor respiratorii de unică folosință pentru particule de sudură 3M. Disponibil cu filtru de sudură Speedglas 100V, cu cinci nuanțe închise reglabile de 8-12 și o nuanță deschisă de 3, trei setări de sensibilitate, o funcție de întârziere și o funcție de blocare a luminii.

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0