Masca de sudura 3M™ Speedglas™ 9100 QR cu casca de protectie

Protejați-vă ochii și fața de radiații, căldură și scântei cu protecția capului integrată cu masca de sudură 3M™ Speedglas™ Seria 9100 QR.

Descrierea produsului

Pentru protecția ochilor, feței și a capului cu un vizor de sudură care poate fi detașată pentru lucrări care nu includ sudarea. Speedglas™ Seria 9100 QR. Casca de siguranță 3M™ H-701 inclusă este confortabilă, dură și ușoară, cu un profil scăzut pentru echilibru și stabilitate.

O gamă de accesorii, inclusiv ochelari de protecție integrați și alte dispozitive, sunt disponibile pentru achiziționare separat.

Pe măsură ce atașați și detașați viziera de sudură, nu trebuie să vă îndepărtați casca de protecție – astfel încât capul dumneavoastră este protejat în orice moment. Geamurile laterale (nuanța 5) vă pot ajuta la mărirea câmpului vizual, iar aerul expirat este canalizat prin orificiile laterale ale căștilor, ceea ce poate reduce aburirea gemului interior.

Filtrul de sudare 3M™ Speedglas™ Seria 9100 continuă tradiția de calitate optică remarcabilă, inclusiv umbrire uniformă și distorsiune minimă pe întreaga zonă de vizualizare a filtrului.

Filtrul de sudura 9100XXi are sapte nuante inchise variabile (5, 8 si 9-13) pentru majoritatea tipurilor de sudare cu arc, o suprafata de vizualizare de 73 mm x 107 mm si este facut pentru sudorul profesionist.

Tehnologia 3M™ Speedglas™ Natural Color vă oferă un contrast ridicat și culori mai naturale. Funcția de întârziere(Dellay) setează timpul de deschidere a filtrului de sudură de la întuneric la lumină și este posibil să blocați orice nuanță, de ex. închidere  uşoară 3 la polizare. Are un timp de comutare (lumină-întuneric) de 0,1 ms, iar sensibilitatea detectării arcului poate fi ajustată pentru o comutare fiabilă.

 

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0