Masca de sudura automata 3M™ Speedglas™ G5-01

Masca de sudura 3M™ Speedglas™ seria G5-01 cu sistem 3M Adflo de protectie respiratorie. Ecranul de sudură frontal rabatabil cu vizor de protecție clar, cu vedere largă pentru șlefuire și pregatire.

Documente

Descrierea produsului

Masca de sudura automata 3M™ Speedglas™ G5-01

  Masca de sudura 3M™ Speedglas™ seria G5-01 cu sistem 3M Adflo de protectie respiratorie. Ecranul de sudură frontal rabatabil cu vizor de protecție clar, cu vedere largă pentru șlefuire și pregatire. Sistemul de filtrare al aerului 3M™ Adflo™ are un filtru de particule de înaltă eficiență care poate fi adaugat opțional (nu este inclus) pentru protecție suplimentară împotriva anumitor vapori sau a unui ansamblu tampon de miros neplăcut. Alarmele sonore și vizuale semnalează un flux de aer scăzut și o încărcare scăzută a bateriei. Disponibil în două opțiuni diferite de lentile Auto-Darkenig (VC/TW). Geantă de transport/de depozitare seria G5 inclusă.

Ergonomie excelenta

Prin utilizarea sistemului de protectie respiratorie Adflo, beneficiati atat de protectie, cat si de confort sporit. Pentru medii de sudura, acolo unde este necesara protectia respiratorie prin aductie de aer, se pot utiliza regulatoarele de aer 3M, aprobate. Profilul subtire este perfect pentru utilizare in spatii inguste. Ergonomia sa se bazeaza pe nevoia de echipamente de protectie respiratorie cu greutate usoara, adaptabile si usor de utilizat.
Reducerea riscului de aparitie a unei cantitati mari de aer cald si transpiratie, in procesul de sudura. Prin utilizarea sistemului de protectie respiratorie Adflo, beneficiati atat de protectie, cat si de confort sporit. Pentru medii de sudura, unde este necesara protectia respiratorie prin aductie de aer, se pot utiliza regulatoarele de aer 3M™, aprobate. Profilul subtire este perfect pentru utilizare in spatii de acest gen.
Debitul de aer este, intotdeauna, o rata nominal constanta de 170 de litri pe minut, indiferent de nivelul de energie disponibila a acumulatorului, sau de particulele incarcate pe filtru. Pentru aplicatii in conditii de temperaturi extrem de ridicate si umiditate, puteti creste debitul de aer la 200 de litri pe minut, prin simpla apasare a butonului ON, de doua ori.

Filtrul de întunecare automată 3M™ Speedglas™ G5-01VC (610030)

Filtrul de întunecare automată 3M™ Speedglas™ G5-01TW, 610020

Informații

Tipul ecranului de sudare

G5-01TW, G5-01VC

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

S-ar putea să-ți placă și…

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0