Pistolet plasma taiere robotizata Hypertherm Duramax 180 robotic

Pistolet Duramax 180 robotic de la Hypertherm.
Creat sa fie utilizat impreuna cu un ansamblu robotic, pentru operatiuni de debitare cu plasma la 180 de grade si cratuire.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descrierea produsului

Acest model de pistolet Duramax 180 robotic de la Hypertherm, este singurul echipament din industrie creat sa fie utilizat impreuna cu un ansamblu robotic, pentru operatiuni de debitare cu plasma la 180 de grade si cratuire. Pistoletul este compatibil cu aparatele de taiere mecanizata Powermax 65, 85 si 105, utilizate pe mese de taiat în plan X-Y si cu Powermax 45 XP. 

Placile, canelurile si prizele de diblu de pe manerul pistoletului împiedica alunecarea rotativa sau orizontala, iar marcajele din fabricatie, usor de observat, permit o realiniere manuala in clama suportului de prindere al ansamblului robotic.

Materialele din care sunt facute piesele pistoletului sunt usoare, rezistente in medii cu temperaturi ridicate, au prevazute diferite mecanisme si componente electrice ce confera siguranta utilizatorului, rapiditate, in combinatie cu echipamentul robotic si costuri scazute la fiecare lucrare, datorita pieselor consumabile de calitate superioara.

 

 

 

 

Informații

Lungime furtun pistolet plasma

,

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pistolet plasma taiere robotizata Hypertherm Duramax 180 robotic”

Afișez singurul rezultat

Afișez 1–24 din 38 de rezultate