Scanner pentru proces aditional de taiere inclinata

Additional beveling process (ABP) este folosit pentru a face taieturi Y si K in piese groase. In mod normal, o taietura Y este facuta drept, urmata de o taierea inclinata prin toata grosimea materialului (marita cu unghiul).

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP

Descrierea produsului

Acest tip de taiere este limitat de grosimea maxima a pieselor care pot fi taiate de sursa de plasma. De exemplu, sursa de plasma cu o capacitate de taiere de maxim 50 mm poate taia o piesa de grosime de cel mult 35 mm cand inclinarea este de 45˚. Situatia este diferita cand piesa este taiata intai drept si apoi este mutata intr-o alta parte a mesei unde doar partea superioara a piesei este taiata inclinat. Masina va putea taia inclinat (pentru taiere Y si K) la grosimea maxima a sursei de plasma. 

Acest proces functioneaza cu un scanner special (scanner ABP) care identifica pozitia si marginea superioara a piesei taiate si o aliniaza cu un program de taiere a acestei piese. Poate fi folosit cu un cap rotator sau cu o statie de taiere cu cap rotator 3D pe masinile DRM, MG si CombiCut. 

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0