Scanner pentru proces aditional de taiere inclinata

Additional beveling process (ABP) este folosit pentru a face taieturi Y si K in piese groase. In mod normal, o taietura Y este facuta drept, urmata de o taierea inclinata prin toata grosimea materialului (marita cu unghiul).

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP

Descrierea produsului

Acest tip de taiere este limitat de grosimea maxima a pieselor care pot fi taiate de sursa de plasma. De exemplu, sursa de plasma cu o capacitate de taiere de maxim 50 mm poate taia o piesa de grosime de cel mult 35 mm cand inclinarea este de 45˚. Situatia este diferita cand piesa este taiata intai drept si apoi este mutata intr-o alta parte a mesei unde doar partea superioara a piesei este taiata inclinat. Masina va putea taia inclinat (pentru taiere Y si K) la grosimea maxima a sursei de plasma. 

Acest proces functioneaza cu un scanner special (scanner ABP) care identifica pozitia si marginea superioara a piesei taiate si o aliniaza cu un program de taiere a acestei piese. Poate fi folosit cu un cap rotator sau cu o statie de taiere cu cap rotator 3D pe masinile DRM, MG si CombiCut. 

Afișez toate cele 5 rezultate

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0