Statie autocalibrare a geometriei capului de taiere

Statie de autocalibrare a geometriei capului de taiere este dezvoltata de Microstep (ACTG). ACTG este creata pentru a elimina inexactitatile mecanice ale capului de taiere si in felul acesta sa mareasca acuratetea taierii inclinate a capului rotator si a capului de taiere 3D inclinat.

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP

Descrierea produsului

Compensarea se bazeaza pe suprapunerea miscariilor adecvate de corectie pe axele de miscare X, Y si Z. Inacuratetea capului bevel este identificata prin mijloace ale unei proceduri de calibrare automate folosind statia de calibrare a masinii. Statia de calibrare este un dispozitiv independent instalat in raza de miscare a masinii. Statia are trei axe de masurare. 

 Sistemul de autocalibrare este universal aplicabil pentru calibrarea tuturor instrumentelor montate pe masina de taiere. In afara de calibrarea capului rotator si a capului 3D, va fi folosit si la detectarea abaterilor statiei de gaurire a capului de plasma si pentru calibrarea lungimii capului de gaurire. De asemenea, poate fi folosit si la calibrarea scanerului sistemului de taiere inclinata aditional (ABP – additional beveling process). 

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0