Statie de curatare si calibrare automata

Fiecare masina MSF este echipata cu o statie de curatare si calibrare. Are trei functii: curatarea duzei de pe capul de taiere al masinii, camera pentru verificarea duzei si calibrarea unui senzor de inaltime.

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP

Descrierea produsului

Pentru a curata duza capului de taiere al masinii de stropi dupa gaurire, capul de taiere va face un ciclu de curatare, automat, dupa un numar programat de gauriri. De asemenea, la nevoie, se poate curata la cerererea operatorului. Dupa curatarea automata a duzei, masina va continua in mod automat programul de taiere. 

Calibrarea senzorului de inaltime poate fi facuta automat dupa fiecare ciclu de curatare sau la cererea operatorului. Capul de taiere se pozitioneaza singur deasupra placii de calibrare si coboara pana o atinge. Dupa care face masuratorile si linearizeaza tensiunea in functie de distanta in senzorul capacitiv. 

Camera duzei este folosita pentru a verifica piesa. Dupa pozitionarea deasupra camerei, poza marita a duzei este afisata pe ecranul LCD al consolei MMI. Este decizia operatorului dupa aceea, sa decida daca duza trebuie schimbata sau este necesar un alt ciclu de curatare. 

Afișez toate cele 2 rezultate

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0