Sursa sudare in curent continuu LAF 1001

Sursa sudura DC ESAB LAF 1001
Sursa de sudura poate fi ajustata si monitorizata de la panoul frontal al sistemului de control.

SKU: 0460513880 Categorie:

Descriere

Redresorul de sudura LAF 1001 de la Esab are caracteristici excelente de sudura pe parcursul intregului proces, dar mai ales pentru proprietatile de pornire/repornire rapide.

Aceste caracteristici demonstreaza stabilitatea arcului electric la tensiuni inalte, cat si joase. Sursa de sudura poate fi ajustata si monitorizata de la panoul frontal al sistemului de control. (PEK sau PEI), ceea ce permite ajustarea usoara a tuturor parametrilor de sudare.

Intervalul de curent al sudurii poate fi extins conectand doua surse in paralel pentru cele mai bune rezultate. Sursele LAF sunt proiectate pentru a fi utilizate cu system de control complet digital, PEK, pentru functionalitate maxima sau cu controlerul PEI cu functionalitati de baza pentru aplicatii mai putin solicitante.

Comunicarea este vitala in aplicatiile de automatizare. Prin urmare, sursa de alimentare este pregatita folosind cele mai inalte standard. 

 

Brand

ESAB

Compania produce in prezent consumabile si echipamente pentru orice proces si aplicatie de sudare si taiere. Peste 100 de ani de cercetare, dezvoltare si fabricare continua au facut din ESAB un lider mondial în sudare, taiere si un furnizor international de produse, know-how şi servicii pe care nu le egalează nimeni.

Subsidiarele si distribuitorii ESAB din toata lumea sunt gata sa rezolve cererile mici sau mari ale dumneavoastra.

Sursa sudare in curent continuu LAF 1001