ELBOR

Elbor este lider al Grupului Petitto, infiintat in 1991, fiind inca de la inceput in continua crestere si expansiune, devenind rapid unul dintre cei mai mari producatori de materiale de adaos pentru sudare din Italia. Elbor S.p.a este bine cunoscuta pe pietele internationale datorita misiunii sale de a oferi servicii de calitate clientilor lor, servicii personalizate, pe segmente de clienti din diferite medii culturale si geografice. Atentia si flexibilitatea sunt doua considerente importante, de success, pentru Elbor.

Cu locatia in Montefredane (AV), in porturile Napoli si Salerno, Elbor reuseste sa optimizeze costurile logistice, timpul de transit fiind redus, intre locatii. Echipamentele utilizate de firma sunt echipate de ultima generatie, cu motoare cu un consum redus de energie, fiind in concordanta cu standardele de mediu (Certificare ISO 14001).

Printre produsele Elbor se numara diferite tipuri de materiale de adaos pentru sudare: diferite oteluri (inoxidabil, slab aliat), sarme din aluminiu etc. compania acorda o atentie sporita dezvoltarii si diversificarii produselor sale.

Elbor S.p.a dezvolta permanent solutii creative si inovatoare in domeniul sudarii, pentru a oferi cele mai bune solutii si servicii clientilor sai.

Afișez toate cele 3 rezultate

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0