Pistolete profesionale de sudare

Descriere

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Pistolet MIG-MAG

Sudarea de tip MIG-MAG oferă sudorului o mulțime de avantaje cum ar fi: o foarte bună calitate a îmbinării, lipsa producerii de zgură, fum sau gaze nocive, tensiuni și deformații mici, fiind un procedeu semi-mecanizat, oferind un randament foarte bun de lucru, etc. Dacă ești specializat în astfel de procedee de sudări, în mod cert cunoști importanța calității instrumentelor de lucru care influențează în mod direct rezultatul final.

Magazinul nostru online îți pune la dispoziție foarte multe modele de pistolete MIG-MAG de ultimă generație din care să alegi ce ai nevoie pentru viitoarele tale suduri. Avem în ofertă inclusiv pistolete care pot fi comandate online de pe magazinul nostru la costuri reduse.

Este important să știi că prețurile variază în funcție de model, bineînțeles. Oferta noastră de produse potrivite pentru diferite tipuri de sudare, include și alte categorii de produse pe care le găsești afișate pe pagina principală de prezentare.

De exemplu, dacă vei intra pe pagina pistoletelor de sudare Mig Mag vei găsi o mulțime de produse din seria de pistolete MB EVO PRO cu racire pe aer sau lichid. Acestea reprezintă un concept total nou în ceea ce privește proiectarea pistoletelor pentru un proces de sudare,cât mai facil și mai eficient. Acestea sunt special deoarece oferă o experiență plăcută sudorului atât prin formă, cât și prin funcționalitate.

Pistolet TIG-WIG

Un magazin online profesional, întotdeauna îți va pune la dispoziție foarte multe tipuri de produse de foarte bună calitate. Este cazul nostru! Toate categoriile de produse incluse în oferta noastră includ o mulțime de produse variate și utile din acest domeniu vast al sudării.

Poți verifica oferta de pistolete TIG-WIG de pe site, de asemenea, care te va ajuta să realizezi lucrări de sudare de cea mai bună calitate. În aceste moment, vei găsi disponibile peste 20 de produse utilizate în procesul de sudare.

Fiecare produs are un design util și a fost creat pentru a-i face sudorului treaba cât mai ușor și rapid posibil. De aceea, forma pistoletului este una ușor de ținut în mână și îl ajută pe acesta să îmbine cu precizie două materiale prin tehnica de sudare TIG-WIG.

Lungimea furtunului pistoletului de sudare tip TIG-WIG poate varia și poți alege: 4 sau 8 metri, în funcție de nevoile tale.

Reține faptul că pentru un produs de acest tip vei plăti un preț foarte bun raportându-te la calitatea primită.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0