Consumabile plasma ESAB

ESAB a conceput o gama variata de consumabile durabile avansate pentru taierea cu plasma, principala caracteristica fiind imbunatatirea performantei.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Dotarea corespunzatoare a pistoletelor pentru taierea cu plasma se face cu ajutorul consumabilelor de inalta calitate, adica acele piese de schimb necesare pentru a pune echipamentul in functiune.

Tipuri consumabile ESAB

ESAB ofera solutii pentru procese de taiere de calitate inalta, fiind lider mondial in producerea de echipamente si consumabile pentru taiere si sudat, care pot fi utilizate in diferite segmente de piata.

In oferta noastra vei gasi: electrod, duza, cartus, scut, inel, suport taiere si alte articole din categoria consumabilelor, care iti sunt de folos in procesele care presupun utilizarea unui pistolet.

Avantaje echipamente ESAB

Cand toate componentele sunt asamblate optim, utilizarea echipamentelor ESAB inseamna performanta, productivitate si fiabilitate in exploatare.

In functie de pistoletul pe care il detii, poti sa cauti exact acele consumabile care se potrivesc si fara de care acesta nu poate functiona corespunzator.

Dispozitivele de taiere cu plasma au nevoie periodic de inlocuirea unor piese consumabile, ceea ce poate fi justificat prin temperaturile foarte inalte la care lucreaza. Starea consumabilelor nu trebuie neglijata, deoarece influenteaza calitatea taieturii si timpul alocat lucrarii.

Cu echipamentele potrivite duci la capat cu succes orice proiect. Gama ESAB incorporeaza noi tehnologii care contribuie la etapele de taiere si simplifica finalizarea unei lucrari in timp eficient. Pistoletele ESAB au o greutate mica, ceea ce le asigura portabilitate si usurinta in utilizare.

Consumabilele pistoletului se uzeaza treptat, dupa ce isi incheie ciclul de viata. Majoritatea dintre acestea sunt localizate in zona echipamentului unde se concentreaza cea mai mare parte a energiei, astfel ca uzura este inevitabila.

[/bg_collapse]

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0