Sustenabilitatea echipamentelor de sudare EWM

Cu tehnologia invertoarelor EWM  se economisesc  resurse  de energie si materii prime. Practic  o sudură poate fi perfectă  dacă îmbinăm eficiența economică cu tehnicile ecologice  de sudare .

 

Salvarea resurselor se realizează direct prin procesul de fabricație al echipamentelor EWM, cat si prin procesele de sudare pe care EWM le-a patentat, care au ca rezultat reducerea stropilor si risipirea materialelor pentru sudare.

Procesul de fabricație al echipamentelor EWM de tip invertor permite construirea echipamentelor de sudura mai ușoare, mai compacte cu un consum redus de resurse precum cupru, aluminiu si oțel .

Reducerea emisiilor are loc cu ajutorul  proceselor de sudare ale echipamentelor EWM . Astfel ele reduc emisia de căldură care face sa existe mai puține particule nocive de fum de sudura .

De asemenea tot prin procesele de sudura ale echipamentelor EWM se reduc numărul de straturi/treceri de sudat, automat se reduce si timpul de sudare astfel încât emisiile nu sunt doar  reduse ci producerea lor este evitata de la bun început .

Reducerea consumul de energie directă se face prin tehnologia de tip invertor care economisește energia primara si reduce costurile cu consumul de electricitate .

Economiile sunt sporite si mai mult de geometria cordoanelor de sudura, realizate cu ajutorul proceselor pe arcul de sudură al echipamentelor EWM, care utilizează mai putină sarma de sudură si gaz. Împreună cu timpi de sudare mai scurți și lucrări de finisare minime, nu numai că economisiți energie, ci și costuri de producție.

 

 

 

Vezi fise tehnice si declarații

 

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0