Echipamente TIG-WIG

Precizia invertoarelor tip TIG/WIG de la EWM poate face diferenta dintre o sudura de calitate si un rezultat care pune probleme din punct de vedere al calitatii. Acuratetea este esentiala in procesul de sudare, iar invertoarele EWM nu dezamagesc utilizatorii, oferind calitate superioara si control constant.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Echipament EWM

In oferta Rebels Grup gasesti invertoare EWM care fac parte din cea mai noua generatie AC/DC TIG: gama EWM Tetrix AC/DC XQ. Alte aparate tip invertor din magazinul nostru, produse de EWM, sunt cele din gamele Tetrix DC sau Picotig.

In functie de model, invertoarele pentru sudare TIG de la EWM pot prezenta urmatoarele caracteristici de top: toleranta la curenti mari, configurare facuta din fabrica pentru conectarea unitatii de racire, ceea ce garateaza flexibilitate maxima in industrie, conexiuni compatibile cu tehnologie EWM Xnet, reglarea automata a parametrilor necesari impulsurilor, numeroase programe prestabilite, control electronic ce permite repetitivitatea initierii arcului de inalta frecventa (HF) la sudarea TIG, elemente de operare simplificate pentru a facilita principalele functii TIG si multe altele.

Echipament ESAB

ESAB este un producator cunoscut pentru performanta inalta si eficienta aparatelor de sudura clasice si invertoarelor de sudare pe care le pune la dispozitia utilizatorilor. Producatorul se bucura de recunoastere internationala si de o experienta vasta, acumulata inca din anul 1904.

La Rebels Grup gasesti invertoare pentru sudare de tip TIG produse de catre ESAB, care pot fi utilizate in numeroase aplicatii, din gamele Origo, Caddy si Aristo. Acestea sunt usor de programat si se disting prin fiabilitate.

Din oferta noastra fac parte invertoare ESAB care pot fi utilizate in procesul de sudare TIG, destinate atat incepatorilor, cat si celor cu experienta.

Dintre domeniile de utilizare ale invertoarelor ESAB putem aminti lucrari de confectii metalice industriale, reparatii, intretinere si montaj.

Variantele de aparate tip invertor compacte sunt ideale pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, constructii civile, montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

[/bg_collapse]

Recomandarea Rebels

EWM Tetrix XQ 350 puls AC/DC W COM 8P

Tetrix XQ 350 puls AC/DC  face parte din cea mai noua generatie de invertoare AC/DC TIG . Acesta poate fi echipat cu  panou de control expert 3.0 sau comfort 3.0.

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0