Masti de protectie respiratorie

Măști de protecție respiratorie

Expunerea la gazele utilizate în timpul sudării poate avea efecte dăunătoare asupra sănătății, vizibile imediat sau pe termen lung. Ajunse în plămâni prin aerul respirat, aceste gaze sunt nocive și pot provoca daune iremediabile.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Măștile de protecție respiratorie sunt destinate utilizării de către sudori, oferind un nivel ridicat de siguranță în timpul procedeelor de sudare.

Tip mască de protecție

Există mai multe tipuri de măști de protecție respiratorie din care poți alege.

Atunci când aerul este respirat dintr-un mediu cu ventilație limitată, se recomandă folosirea măștilor integrale de protecție. Astfel de măști, utilizate împreună cu filtrele adecvate, oferă protecție corespunzătoare împotriva gazelor, particulelor și vaporilor rezultați din sudat.

Dacă procedeul de sudare se realizează în aer liber, într-o zonă în care aerul respirat este ventilat corespunzător, poți opta pentru utilizarea măștilor de unică folosință, cu supapă FFP1/ FFP2, care asigură protecție în condiții de praf.

Preț mască de protecție

În general, prețul măștilor de protecție respiratorie pentru sudat este direct proporțional cu calitatea acestora și cu nivelul de siguranță oferit. Totodată, măștile reutilizabile au un preț mai ridicat, în comparație cu cele de unică folosință.

Rebels Grup îți oferă posibilitatea de a alege măști de protecție respiratorie cu un raport foarte bun calitate-preț. Iar dacă ești un sudor profesionist este recomandat să investești într-o mască reutilizabilă rezistentă și durabilă, pe care o poți folosi un timp îndelungat.

Indiferent de alegerea pe care o vei face – mască integrală reutilizabilă, mască cu supapă FFP1 de unică folosință sau semimască reutilizabilă pentru protecție – Rebels Grup îți oferă garanția calității și a prețurilor corecte.

Consultă oferta noastră avantajoasă de măști de protecție respiratorie și alege produsul care se pliază cel mai bine pe nevoile tale.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0