Echipamente taiere cu plasma si oxigaz

Cand vine vorba despre taiere termica, taierea cu plasma si oxigaz ocupa o pozitie fruntasa in preferintele specialistilor. Folosirea unor masini care incorporeaza aceste tehnologii inseamna mai multa performanta si mai putine erori.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Taierea cu plasma si oxigaz

Taierea cu plasma – un arc electric constrans cu ajutorul unui gaz ionizat – este folosita in prezent pentru taierea de materiale metalice, fiind avantajoasa prin gradul ridicat de productivitate, usurinta de manevrare a pistoletului, costuri accesibile de achizitie si intretinere cu consumabile.

In cazul taierii cu oxigaz, se poate obtine o debitare si taiere a materialelor cu o grosime de pana la 300 mm. Acest proces de taiere implica folosirea energiei termice care provine de la o flacara de combustie. Cu oxigaz se pot debita numai metale feroase, acest procedeu fiind de obicei folosit pe oteluri carbon si aliaje cu punct de topire nu foarte ridicat.

Echipamente taierea cu plasma

Catalogul nostru de masini de debitare cu plasma si oxigaz este unul variat, asa ca te invitam sa arunci o privire daca ai nevoie de astfel de echipamente in lucrarile tale.

Echipamentele sunt concepute astfel incat sa functioneze la performante maxime chiar si in conditii grele, avand o constructie robusta. Taierea cu plasma se remarca printr-o viteza mai mare, iar costurile totale de operare sunt mai avantajoase ca urmare a productivitatii crescute.

Acest tip de echipamente pot fi achizitionate si prin programe de tipul StartUp Nation, care ofera antreprenorilor fonduri nerambursabile. La noi gasesti echipamente de sudare si consumabile calitative pentru proiecte reusite!

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0