Echipamente profesionale de debitare cu CNC

MicroStep este un producator care ofera solutii pentru taierea cu CNC, folosind ca procedee taierea oxigaz, taierea cu plasma, taierea cu laser, taierea cu jet de apa etc.

Microstep integreaza in propriile sisteme de taiere softuri dedicate aplicatiilor clientilor, folosind surse de taiere cu plasma de la producatori consacrati precum HYPERTHERM si KJELLBERG.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Folosirea procesului CNC in comparatie cu prelucrarea manuala aduce avantaje din punct de vedere al preciziei, vitezei de productiei, eficientei si sigurantei.

Avantaje taiere cu CNC

CNC vine de la control numeric computerizat, ce desemneaza o tehnologie care permite folosirea echipamentelor de prelucrare prin intermediul unui software de calculator, care dicteaza miscarea uneltelor.

Acest lucru inseamna o eficienta sporita, economii de costuri, o mai mare viteza de productie si totodata mai multa siguranta. Precizia taierii CNC asigura o calitate inalta a produsului final, prin precizia sporita.

Viteza si calitatea productiei cresc la randul lor atunci cand se foloseste taierea CNC, deoarece procesul automatizat contribuie la economisirea de timp. Pentru ca nu implica interventia umana, sansele de eroare sunt minime, ceea ce inseamna o precizie remarcabila.

Echipamentele profesionale CNC

Masinile de debitare CNC au utilitate in mai multe domenii, cum ar fi prelucrarea metalului sau constructia de masini. Acestea sunt folosite inclusiv de producatori mici sau de pasionati care lucreaza in propriu garaj/atelier, precum si in fabrici si pe santier.

La categoria de echipamente profesionale CNC sunt incluse urmatoarele: echipamente taiere cu plasma si oxigaz, echipamente taiere teava si profile, echipamente de taiere cu apa, echipamente taiere cu laser, echipamente speciale. In plus, iti punem la dispozitie si o categorie cu produse de echipare.

Daca ai nevoie de aparate de sudat, echipamente profesionale si consumabile calitative, le poti gasi in oferta noastra!

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0