Pistolete TIG-WIG

Descriere

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Avantaje pistolete TIG-WIG

Magazinul nostru online oferă persoanelor și companiilor interesate de domeniul sudării foarte multe tipuri de pistolete TIG-WIG de cea mai nouă generație la prețuri avantajoase. Produsele oferite au un aspect modern, foarte ușor de utilizat și au o formă ergonomică de invidiat, cu un design modular interesant.

Toate tipurile de pistolete TIG-WIG oferite de noi sunt prevăzute cu un mâner ergonomic și au funcții de control integrate, individual. Bineînțeles, acestea prezintă și un comutator care este foarte ușor de acționat indiferent de poziția în care lucrează sudorul. Știm deja că sudorii pot avea lucrări unde poziția de lucru este una incomodă și fac mari eforturi pentru a crea o sudura de calitatea dorită de client sau angajator.

Pistoletele de acest tip, TIG-WIG incluse în oferta magazinului nostru online oferă o prindere foarte bună sudorului, indiferent dacă este amator sau profesionist. Acest avantaj oferă profesionistului o comoditate in cazul cordoanelor mai lungi, un proces mai puțin obositor și mai ales, flexibilitatea de a putea curba gâtul pistoletului în funcție de nevoi.

Poți încerca orice produs inclus în oferta noastră fără griji și te vei convinge că poți realiza lucrări de sudare foarte complexe, fără nici un fel de efort, atât timp cât ai cunoștințele necesare.

Suntem un magazin online specializat în comercializarea unei multitudini de produse și consumabile, dedicate persoanelor cu experiență, precum și începătorilor din domeniul sudării. Testează produsele noastre și vei afla ce raport calitate-preț oferim. Suntem siguri că vei comanda din nou dacă îți plac lucrurile de calitate și lucrările profesionale de sudare.

Recomandări pistolete TIG-WIG

Sudura TIG-WIG presupune nu doar echipamente de calitate foarte moderne. Este nevoie în egală măsură de consumabile de aceeași calitate. Magazinul nostru online oferă toate tipurile de produse și consumabile pentru acest tip de procedeu de sudare, într-un singur loc pentru a-ți fi mai ușor să te aprovizionezi atât ca firmă, cât și ca persoană fizică, pasionată sau amatoare de sudură.

Este o ofertă interesantă, foarte amplă și cuprinde inclusiv multe tipuri de pistolete TIG-WIG. Te rog să vizualizezi cu atenție toate modelele din această categorie de produse, deoarece sunt foarte performante și ușor de utilizat.

Prețurile tuturor produselor noastre de tip TIG-WIG sunt foarte bune și apreciate de foștii clienți. Reține și următorul lucru important: toate consumabilele pentru această categorie de produse sunt compatibile cu standardul de calitate internațional „SR”.

Produse recomandate:

  • Pistolet sudare WIG/TIG ABITIG GRIP 200 – acest tip de pistolet este răcit cu gaz și are un furtun cu lungimea de 4 metri si 8 metri.

 

  • Pistolet sudare WIG/TIG EWM 450 GRIP WD U/D 8P – acest tip de pistolet TIG-WIG este unul cu un aspect diferit de celelalte deoarece conține un arc al furtunului. Se răcește pe bază de apă și furtunul poate avea lungimea de 4 sau 8 metri. Trebuie să știi, de asemenea, că vine echipat cu un pachet de furtunuri foarte flexibile pe care le poți manevra după bunul plac. Sudorul va beneficia de o prindere sigură prin intermediul mânerului GRIP.
  • Pistolet sudare WIG/TIG EWM TIG EWM 260 GRIP WD – acest pistolet se răcește pe bază de lichid.

 

 

[/bg_collapse]

Afișez 1 - 20 din 22 de rezultate

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0