Consumabile plasma Hypertherm

Consumabilele sunt o parte esentiala dintr-un sistem de taiere. In acest caz, consumabilele HYPERTHERM au un impact semnificativ in imbunatatirea calitatii taierii si ofera un plus de productivitate.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Acestea sunt remarcabile prin faptul ca asigura o performanta optima prin incorporarea celor mai noi tehnologii, ceea ce maximizeaza calitatea rezultatului.

Tipuri consumabile HYPERTHERM

Magazinul nostru pune la dispozitia clientilor o oferta variata de consumabile HYPERTHERM, in care intra produse precum: cartus, scut sau inel. Concret, consumabilele plasma se impart in urmatoarele categorii:

  • capison pistolet plasma;
  • duza pistolet plasma;
  • electrod pistolet plasma;
  • inel de turbionare/difuzor de aer pistolet plasma;
  • scut/deflector pistolet plasma.

Foloseste intotdeauna consumabile originale HYPERTHERM pentru a maximiza performanta aparatelor pe care le utilizezi. Consumabilele au un rol important in mentinerea capacitatii de functionare la cel mai inalt nivel a echipamentelor pentru taierea cu plasma.

Avantaje echipamente HYPERTHERM

In procesele de sudare si taiere, folosirea unor consumabile originale este cea mai eficienta modalitate de a asigura o performanta optima. In plus, costurile sunt la randul lor optimizate, printr-o scadere a pretului pe metru de material taiat.

Consumabilele de sudat din oferta noastra au un design si o calitate care se preteaza multor tipuri de lucrari.

Printre avantajele principale ale echipamentelor HYPERTHERM se numara cresterea productivitatii, usurinta si siguranta in exploatare, calitatea taierii si a rezultatului final. HYPERTHERM, lider mondial al tehnologiei de taiere cu plasma, este optiunea de top in randul profesionistilor.

Protejeaza-ti investitia prin folosirea unor tehnologii si consumabile fabricate din materiale calitative si la cele mai inalte standarde!

 

 

[/bg_collapse]

Afișez 1 - 20 din 298 de rezultate

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0