Masti de sudura

Măști de sudură profesionale

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

Deși toate elementele care compun echipamentul complet de protecție pentru sudori sunt importante, masca de sudat poate fi considerată indispensabilă pentru cei care doresc să își desfășoare activitatea în deplină siguranță.

Utilizând măști de sudură adecvate, sudorii asigură un nivel ridicat de protecție, rolul măștilor fiind dublu: protejarea feței și a ochilor. În timpul sudării, fața este extrem de expusă. Pe lângă arsuri la nivelul feței, vederea poate fi afectată de particule, radiații și bucăți din materialul sudat, precum și de lumina extrem de puternică.

Producători mască de sudat

Când vine vorba despre măști de sudură este necesar să fie alese unele confortabile, care se pot fixa cu ușurință, fără riscul de a se mișca în timpul procesului de sudare. Pe lângă asigurarea nivelului optim de protecție, acestea sunt caracteristicile măștilor de sudat de calitate. Iar atunci când discutăm despre calitate, este necesar să luăm în calcul și producătorii.

La Rebels Grup găsești măști de sudat realizate de producători recunoscuți pentru calitatea superioară pe care o oferă: 3M, GCE, BOHLER, HYPERTHERM, ESAB sau WELDAS.

Dintre avantajele măștilor care aparțin acestor producători putem aminti rezistența ridicată, utilizarea îndelungată, asigurarea unui nivel optim de protecție, confortul în utilizare, designul ergonomic și tehnologia inovatoare din spate, în cazul măștilor complet automate pentru sudat.

Preț mască de sudat

Prețul măștilor de sudură depinde foarte mult de tipul de mască ales. Raportând prețurile pe care le vei găsi în oferta noastră de măști de sudat la caracteristicile produselor, se poate observa că, deși acestea variază, sunt cele corecte.

O mască de sudură simplă, din piele, are un preț considerabil mai redus, față de o mască de sudură complet automată. Cu toate acestea, ambele variante se află în topul categoriilor din care fac parte, în ceea ce privește calitatea.

Consultă oferta variată Rebels Grup de măști de sudură și alege în funcție de nevoile pe care le ai: mască de sudură cu ventilație și filtru, mască automată de sudură, mască de sudură de mână, mască de protecție sau alt model, având garanția prețului corect.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0