Centrul de service

Functionam ca SERVICE AUTORIZAT de catre producatorii Hypertherm, EWM, ESAB, BINZEL,MicroStep, KEMPER, Promotech.

In acelasi timp facem reparatii (service) pentru orice echipament de sudare sau debitare.
Avem contracte de service, mentenanta, in derulare, facem service la cerere, chiar si la pistolete de sudare si debitare.

Oferim reparatii la echipamente de sudare si debitare manuale, semiautomate si cu CNC in garantie si post garantie. De asemenea oferim service de reparatii la echipamente indiferent de producator.

Service-ul nostru se ocupa si de punerea in functiune, intretinerea echipamentelor de sudare si debitare automata cu CNC, avand echipe mobile cu deplasare la sediul firmelor voastre.

Personalul nostru participa continuu si periodic, prin cursuri de pregatire, la instruirea tehnica specilizata impreuna cu furnizorii nostri, atat pentru echipamente standard cat si pentru automatizari in sudare si debitare.

Consideram activitatea de service foarte importanta drept pentru care s-a alocat un buget important de cheltuieli pentru piese de schimb la echipamente de sudare si debitare necesare pentru reducerea timpului de interventie sau reparatie al echipamentelor aflate in service.

Dotarea service-ului cuprinde masini utilitare, echipamente specializate, cele mai noi aparate de masura, control, verificare, calibrare, etalonare, astfel incat sa putem interveni la timp atat in service-ul din Brasov cat si la sediul firmelor voastre.

In domeniul nostru de activitate este importanta si CALIBRAREA sau VERIFICAREA TEHNICA periodica a echipamentelor. Dispunem de echipamente si surse de verificat sau de etalonat parametrii de sudare cat si echipamente de masurare a debitului si presiunii de lichid de racire, de masurare a debitului de gaz de sudare, astfel incat la CALIBRAREA DE ECHIPAMENTE sa putem face o verificare completa a echipamentelor de sudare.

Complementar centrului de service, mai gasiti la noi si un centru de sudura. Aici ne ocupam cu reparatiile pieselor prin sudare si a lucrarilor speciale.

Contactați-ne!

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau doriți alte informații despre centrul nostru de service nu ezitați să ne scrieți sau să ne contactați telefonic.

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0