Consumabile plasma Binzel

Debitarea este o activitate mai eficienta atunci cand folosesti echipamente si consumabile de inalta calitate.

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

De la cartus, inel, scut si electrozi standard, in oferta noastra vei gasi tot ce iti trebuie pentru un rezultat final pe masura asteptarilor.

Tipuri consumabile BINZEL

Consumabilele plasma Binzel sunt o necesitate pentru folosirea optima a aparatelor si echipamente de debitare cu palsma. Este important sa folosesti consumabile originale, acestea fiind acele componente care trebuie schimbate la anumite perioade de timp, din considerente ce tin de uzura.

Ai achizitionat un echipament de taiere de ultima generatie? Nu mai trebuie decat sa ai in dotare consumabilele potrivite, care sa ii asigure buna functionare.

Intre tipurile de consumabile BINZEL din oferta noastra veti gasi: duze plasma, capace de protectie, electrozi, inel de turbionare, arc distantier si izolator.

Avantaje echipamente BINZEL

Folosirea echipamentelor BINZEL aduce o serie de avantaje pentru profesionisti si amatori. Prin design si mod de functionare, acestea prezinta fiabilitate in exploatare si contribuie la durabilitatea consumabilelor, despre care putem spune ca se inlocuiesc foarte simplu.

Fiecare consumabil are rolul sau in procesul de exploatare a echipamentului, astfel ca trebuie sa ai in dotare materiale de calitate. Fiecare dintre acestea sunt concepute asa incat sa maximizeze performanta echipamentului pe care sunt montate.

Pistoletele pentru sudare BINZEL au o structura ergonomica, sunt puternice si au o greutate usoara, au o eficienta ridicata in utilizare si se preteaza pe cerintele pietei. Modul de functionare permite o racire optima si favorizeaza o durata lunga de viata a consumabilelor.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0