ESAB REBEL EMP 255ic

Aparate industriale, cu adevarat multiproces, care combina puterea si mobilitatea. Aceste sisteme compacte si usoare ofera flexibilitate in orice mediu de fabricatie. Proiectat pentru a asigura productivitate si fiabilitate, sistemul de alimentare cu sarma cu 4 roti asigura o calitate superioara si constanta a sudurii, indiferent de materialul sudat.

Avand un curent de sudare maxim de 300 de amperi, EMP 255ic este sistemul de sudura universal ideal capabil sa functioneze cu toate sarmele de 1,2 mm, pline si tubulare, cu un ciclu de functionare de mare putere.
*Pentru mai multe variante si accesorii, deschideti documentul atasat

Descrierea produsului

  • Parametrii initiali, cu adaptare automata, ofera o amorsare diferita si precisa de fiecare data, indiferent de tipul si dimensiunea sarmei.
  • Un ecran TFT multilingv si extrem de usor de utilizat prezinta liste de piese de schimb si ghiduri de setare a parametrilor pentru toate procesele de sudare.
  • Cu o greutate de 31,4 kg, aparatul poate fi ridicat manual sau transportat pe un carucior, oferind o mobilitate fara egal.
  • Un ciclu de functionare de mare putere, combinat cu un sistem robust de alimentare cu 4 roti, ofera viteza si cuplu ridicate, ceea ce il face un instrument perfect pentru cele mai exigente sarcini.
  • Functia inovatoare smart-MIG care monitorizeaza in mod dinamic caracteristicile arcului, adaptandu-le la tehnica dumneavoastra de sudare si rezultand un arc constant si stabil. Setati diametrul sarmei, materialul si grosimea tablei si puteti incepe sudarea!
  • Atingeti performante maxime in sudarea MMA cu electrozi de pana la 5 mm si performante excelente in sudarea Lift TIG, cu reglarea debitului de gaz prealabil si posterior si reglarea pantei ascendente/descendente a curentului de sudare.
  • Se pot conecta simultan doua racorduri de admisie a gazului (unul pentru MIG si altul pentru TIG). Un electroventil incorporat pentru gaz TIG, montat in partea frontala a aparatului, elimina necesitatea unui ventil manual pe pistoletul TIG.

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ESAB REBEL EMP 255ic”

Documente

Documente tehnice

Afișez 1–24 din 50 de rezultate

Afișez toate cele 18 rezultate

Afișez toate cele 22 de rezultate

Afișez 1–24 din 106 rezultate