Masina de gaurire CNC MicroStep DS-B

Masina de gaurire DS-B  CNC de la MicroStep este  proiectata pentru un nivel ridicat de automatizare a fluxului de fabricatie, cu incarcare si descarcare automata a profilelor, prin intermediul transportoarelor cu lant transversal. Dupa ce profilul este fixat de o prindere si se deplaseaza in zona de lucru a masinii, un scaner laser este folosit pentru a masura marginea profilului si este gaurit simultan din doua laturi opuse. Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP.

Descrierea produsului

Masina de gaurire CNC MicroStep DS-B

 Masina DS-B de la MicroStep este proiectata pentru gaurirea si filetarea pe ambele parti, cu eficienta maxima, a profilelor goale cu sectiuni transversale dreptunghiulare sau patrate. Zona de lucru a masinii consta intr-un suport rotativ de gaurire cu doua capete de gaurire (fiecare cap are 6 pozitiii).

Masina de gaurire este proiectata pentru un nivel ridicat de automatizare a fluxului de fabricatie, cu incarcare si descarcare automata a profilelor, prin intermediul transportoarelor cu lant transversal. Dupa ce profilul este fixat de o prindere si se deplaseaza in zona de lucru a masinii, un scaner laser este folosit pentru a masura marginea profilului si este gaurit simultan din doua laturi opuse.

DS-B
Lungimea profilelor 3000-12000mm
Dimensiunea sectiunii profilelor 50 x 50 mm – 300 x 300 mm
Gaurire si filetare Ø 6 – 24 mm, M6 – M12, schimb automat de unelte

Documente tehnice

Fisier

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0