Masina de gaurire CNC MicroStep DS-B

Masina de gaurire DS-B  CNC de la MicroStep este  proiectata pentru un nivel ridicat de automatizare a fluxului de fabricatie, cu incarcare si descarcare automata a profilelor, prin intermediul transportoarelor cu lant transversal. Dupa ce profilul este fixat de o prindere si se deplaseaza in zona de lucru a masinii, un scaner laser este folosit pentru a masura marginea profilului si este gaurit simultan din doua laturi opuse. Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP.

Descrierea produsului

Masina de gaurire CNC MicroStep DS-B

 Masina DS-B de la MicroStep este proiectata pentru gaurirea si filetarea pe ambele parti, cu eficienta maxima, a profilelor goale cu sectiuni transversale dreptunghiulare sau patrate. Zona de lucru a masinii consta intr-un suport rotativ de gaurire cu doua capete de gaurire (fiecare cap are 6 pozitiii).

Masina de gaurire este proiectata pentru un nivel ridicat de automatizare a fluxului de fabricatie, cu incarcare si descarcare automata a profilelor, prin intermediul transportoarelor cu lant transversal. Dupa ce profilul este fixat de o prindere si se deplaseaza in zona de lucru a masinii, un scaner laser este folosit pentru a masura marginea profilului si este gaurit simultan din doua laturi opuse.

DS-B
Lungimea profilelor 3000-12000mm
Dimensiunea sectiunii profilelor 50 x 50 mm – 300 x 300 mm
Gaurire si filetare Ø 6 – 24 mm, M6 – M12, schimb automat de unelte

Documente tehnice

Fisier

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0