Pistolete pentru sudare si consumabile

[bg_collapse view=”link” color=”#003″ expand_text=”Arată mai mult” collapse_text=”Mai puțin” ]

 

Pistolete sudură profesionale

Sudarea în mediu de gaz protector cu electrod fuzibil (MIG/MAG) este un procedeu complex. El poate fi realizat în condiții optime doar dacă dispui de echipamente de sudura moderne și de o foarte bună calitate. Acest echipament este alcătuit dintr-un pistolet, o unitate cu alimentare cu sârmă, o sursă de putere, sârmă și gaz de protecție.

Oferta magazinului nostru online include foarte multe tipuri de pistolete profesionale care pot fi utilizate atât de profesioniști, cât și de amatori pentru sudura diverselor materiale cum ar fi aluminiu, cupru, aliaje de aluminiu/cupru, etc. Pistoletele sunt de două tipuri, destinate celor două categorii mari de sudură: MIG-MAG și TIG-WIG. Sunt extrem de rezistente, se răcesc pe bază de lichid, apă sau gaz și oferă o experiență plăcută utilizatorului.

Consumabile pistolete sudură

Magazinul nostru online pune la dispoziția tuturor persoanelor și companiilor interesate foarte multe tipuri de consumabile pentru pistolete sudură. Este vorba despre consumabile MIG, piese de schimb MIG, consumabile și piese de schimb WIG. În dreptul fiecărui produs vei găsi toate detaliile tehnice ale fiecărui tip de produs în parte.

Pentru ca fiecare obiect să fie sudat așa cum trebuie, ai nevoie de echipamente și consumabile de o foarte bună calitate care să reziste mult timp. În oferta noastră în categoria consumabilelor găsești în momentul de față o mulțime de produse aparținând brandurilor: Binzel, ESAB și ICAT Binzel. Poți achiziționa duze de gaz, duze de curent, duze de absorbție, protecție de stropi, tip adapter, furtunuri, piuliță conector, conectoare, și multe altele.

[/bg_collapse]

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0