Validarea echipamentelor de sudura se realizeaza in fiecare an conform normelor europene IEC60974-4 si a EN 50504!

Astfel, dupa fiecare an, vei primi din partea noastra acest anunt, in special pentru sursele de sudare EWM.


Validarea sau verificarea rezistentei de izolatie si a curentului de curgere se face prin intermediul unui echipament specializat, fabricat de firma EWM, modelul A3-S. In urma verificarii (validarii) se emite un "Certificat de Validare, Verificare" ce contine parametrii masurati.

Costul unei validari/verificari este de 18 EURO /aparat (pret fara tva).

Retine...


 • Ca sa treci testul de verificare/validare cu succes si sa continui procedura de verificare a aparatului de sudare, este necesara curatarea regulata cu aer comprimat si intretinerea conform instructiunilor de folosire din manualul aparatului (vezi instuctiuni de folosire a aparatului). Aceasta conditie este necesara si pentru acordarea garantiei echipamentului.
 • Mai executam operatia de mentenanta care include operatia de verificare, validare plus o serie de operatii specifice intretinerii periodice a aparatelor de sudare.

  Costul acesteia este de 45 EURO fara TVA.

 • In plus va anuntam ca suntem autorizati si specializati sa efectuam operatii de calibrare si verificare pentru aparate de sudare. Calibrarea se realizeaza pe surse de calibrat EWM: simulatorul LS 600A si sursa de calibrare KLE.

  Costul acestei operatii si emiterea certificatului anual de calibrare, verificare, al aparatului este de 36 EURO fara TVA.

Procedura de calibrare

Simulatorul LS600 A

Sursa de calibrare KLE


In spatele tuturor operatiilor facute de noi anexam certificatele anuale de verificare metrologica facute la sediul EWM din Germania pentru fiecare aparat de sudura, in parte

Nu uita!

 • Sa continui procedura de verificare a aparatului de sudare
 • De curatarea regulata a aparatului, cu aer comprimat
 • Sa intretii aparatul conform instructiunilor de folosire din manual
 • Sa citesti instuctiunile de folosire ale aparatului

De cele de mai sus si pentru acordarea garantiei echipamentului!